Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

KuPS taisteli pisteille Veikkausliigassa – FC Hongan kipuilu jatkuu

KuPS vs FC Honka
AOP

Lauantaina pelattiin Veikkausliigassa yksi ottelu, kun KuPS isännöi kotonaan FC Honkaa. Honka vei avausjakson lukemin 0-1, mutta toisella jaksolla KuPS teki korjausliikkeitä ja vei lopulta ottelun nimiinsä lukemin 2-1.

Ensimmäinen nelivitonen oli kuopiolaisille turhauttava – joukkue piti palloa, mutta maalipaikoille pääsy tuotti vaikeuksia. Puolen tunnin pelin jälkeen KuPS saa kylmää vettä niskaansa, kun vierailija Honka tarraa kolmeen pisteeseen kiinni. KuPS menettää pallon keskikentällä ja Honka pelaa sen nopeasti pystyyn Jean Marie Dongoulle, joka jatkaa pallon vielä Darren Smithille. Smith ei erehdy vaan laittaa pallon varmasti maaliin. Maalinteon kanssa kipuilleelle Hongalle osuma oli tärkeä.

Toisella puoliajalla nähtiin kuitenkin selkeä muutos pelin temmossa. Erityisesti KuPS lähti toiselle jaksolle täysin uudella vireellä. Pelilliset muutokset purivat nopeasti ja puoliajan alulla KuPS tasoitti ottelun Urho Nissilän komealla laukauksella. Noin kahdessakymmenessä metrissä Nissilä pelaa Hongan puolustajan ovelasti valelaukauksella pihalle ja pääsee vapaasti tykittämään.

Hongan maalivahti Tim Murraylla ei ole laukauksen edessä paljoa sanottavaa, kun yksi kauden komeimmista vedoista painuu aivan yläriman alle.

Vain hetkeä myöhemmin KuPS onnistuu toistamiseen ja ottaa ottelun johtoaseman haltuunsa. Epäonnekkaassa tilanteessa Murray liukastuu yrittäessään antaa purkupalloa ja pallo päätyy suoraan KuPS:lle. Anton Popovitch pääsee laittamaan pallon vapaasti maaliin.

Honka sai luotua ottelun loppua kohden muutaman hyvän maalipaikan ja hallitsemaan palloakin hieman. Koko kauden oikeastaan maalinteko on kuitenkin joukkueella takunnut, eikä illan peli tuonut helpotusta. Vaikka yhden maalin espoolaiset onnistuvatkin iskemään, oli joukkueelle iso pettymys, ettei tasoitusosumaa saatu aikaan.

Ylärimoja nähtiin ottelussa useampikin – KuPS paukutteli rimoja kahteenkin otteeseen ja Honka vielä ihan pelin lopussa tasoitusta hakiessaan. Lisämaaleja ei kuitenkaan enää nähty, eli tuloksella 2-1 pisteet lähtevät KuPS:an mukaan.

Vaikka Hongan pelissä oli positiivisiakin pilkahduksia, ei tulosta tunnu syntyvän. Valtava pettymys paistoi pelaajien kasvoilla ottelun jälkeen ja Hongalla taitaakin olla viimeistään nyt korjausliikkeiden aika. Se on onnistunut voittamaan yhdeksästä pelaamastaan ottelusta vain kaksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga