Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Hymyilevä Christian Eriksen lähettää terveiset sairaalasta

Christian Eriksen
AOP

Viime lauantaina Suomen ja Tanska välisessä EM-avausottelussa koettiin pelottavia hetkiä, kun Tanskan Christian Eriksen lyyhistyi kesken ottelun kentälle.

Tanskan jalkapalloliitto on sittemmin tiedottanut, että kysessä oli sydämenpysähdys, jonka vuoksi Erikseniä jouduttiin elvyttämään kentällä. Syytä sydämenpysähdykselle ei vielä tiedetä ja Eriksen onkin sairaalassa jatkotutkimuksissa.

Tanskan tähti lähetti tiistaina Instagramin välityksellä terveiset sairaalavuoteelta jalkapallomaailmalle. Hymyilevä Eriksen näyttää kuvassa kameralle peukkua ja kertoo kuvatekstissä voinnistaan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christian Eriksen (@chriseriksen8)

Instagram päivityksen kuvateksti kuului näin:

”Hei kaikki,

Iso kiitos kaikille ihanista ja kannustavista viesteistä sekä tsemppauksista ympäri maailmaa. Ne tarkoittavat minulle ja perheelleni todella paljon. Olen olosuhteisiin nähden kunnossa. Joudun vielä käymään läpi joitain tutkimuksia, mutta oloni on parempi.

Nyt keskityn kannustamaan Tanskan poikiani turnauksessa ja seuraavissa matseissa. Pelatkaa koko Tanskalle.”

Huolestuneille faneille tieto Eriksenin paremmasta voinnista on varmasti helpottava. Eriksenin ammattilaisuran jatko on vielä vahvasti epäilyksen alla, mutta tärkein tieto, eli miehen selviäminen hengenvaarallisesta tilanteesta, on valtava huojennus.

Tanskan maalivahti Kasper Schmeichel ilmoitti, että joukkue omistaa jäljellä olevat Euro 2020 pelinsä Christian Eriksenille. Schmeichel vieraili maajoukkuekaverinsa luona sairaalassa ja kertoi, että oli ”todella helpottavaa nähdä Eriksenin hymyilevän jälleen”. Tieto Eriksenin hyvinvoinnista on tärkeä tanskalaispelaajille, joilla on edessään valmistautuminen haastavaan otteluun torstaina.

Tanska palaa pelikentälle, kun joukkue kohtaa Belgian Parkenilla. Huuhkajia vastaan pelatun lauantaisen ottelun jatkaminen Eriksenin lyyhistymisen jälkeen ei tanskalaisten mielestä ollut lopulta oikea ratkaisu. Toivottavasti pelaajat pystyvätkin hyvien uutisten jälkeen keskittymään torstaiseen otteluun jo täysillä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut