Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Englannin jalkapalloliitton mielipide Gareth Southgaten jatkosta on selvä

Gareth Southgate
AOP

Englannin maajoukkueen valmentajan Gareth Southgaten tulevaisuus on selvä – ainakin jos Englannin jalkapalloliitolta kysytään. Se haluaa jatkaa Southgaten sopimusta, riippumatta Englannin maajoukkueen menestyksestä EM-kisoissa.

Englannin maajoukkue pelaa tulevana tiistaina EM-kisojen ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Saksaa vastaan. Riippumatta kuitenkaan ottelun tuloksesta, on Englannin jalkapalloliitto halukas solmimaan Southgaten kanssa jatkosopimuksen.

50-vuotiaan englantilaismanagerin sopimus maajoukkueen kanssa kestää vuoden 2022 loppuun. MM-kisat pelataan loppuvuodesta 2022 Qatarissa, joihin Southgaten sopimuksen on määrä päättyä. Jalkapalloliiton toimitusjohtaja Mark Bullingham on kuitenkin paljastanut sopimusneuvottelujen jatkosta olevan jo käynnissä. Bullinghamin mukaan jalkapalloliitto on valmis tarjoamaan Southgatelle jatkosopimusta jo heti EM-kisojen jälkeen.

Bullingham kommentoi tilanneta SkySportin mukaan näin: ”Nautinko tämänhetkisetä Engannin pelaamasta jalkapallosta? Kyllä, ehdottomasti. Gareth on tehnyt upeaa työtä – lohkon kärkipaikka ja erittäin vahva puolustus. Hän on suoritunut todella hyvin niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin, kaikin tavoin.”

”Tukemme Southgatelle on horjumaton. Seisomme 100-prosenttisesti hänen takanaan ja hän tietää sen itsekin. Riippumatta tiistain tuloksesta, haluamme hänen ehdottomasti jatkavan joukkueen peräsimessä.”

Englannin maajoukkueen menestys on ollut nousujohteista Southgaten otettua ohjat käsiinsä vuonna 2016. Joukkue selvisi vuoden 2018 MM-kisoissa historiansa kolmatta kertaa turnauksen semifinaaliin ja pääsi neljän parhaan joukkoon vuoden 2019 UEFAn Kansojen liigassa.

Menestyksestä huolimatta myös epäilijöitä on englantilaismanagerilla riittänyt. Erityisesti joukkueen pelityyli ja Southgaten pelaajavalinnan parhaillaan käynnissä olevissa EM-kisoissa, ovat kirvoittaneet melko paljon kritiikkiä. Monet uskovat kuitenkin yhä, että joukkuella on mahdollisuus taistella Euroopan mestaruudesta Southgaten alaisuudessa.

Selvää ei vielä ole, mitä Southgate itse haluaa, sillä englantilaismanageri ei ole itse vielä kommentoinut mahdollista jatkoaan. Southgate ja koko Englannin joukkue keskittyvätkin parhaillaan täysillä tiistaina koittavaan otteluun Saksaa vastaan. Wembleyllä pelattavaan otteluun odotetaan noin 40 000 katsojaa ja tunnelma on tuolloin varmasti huipussaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut