Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigan ensi kauden otteluohjelma on julkaistu – Teemu Pukin Norwichilla heti kovia vieraita vastassa

Teemu Pukki Valioliigaan
AOP

Valioliigan ensikauden otteluaikataulu on nyt julkaistu. Suomalaisittain luvassa on mielenkiintoinen Valioliiga-kausi, sillä mukana tulevalla kaudella on jopa kaksi suomalaista.

Teemu Pukki ja Norwich viihtyivät Mestaruussarjassa vain yhden kauden ja palaavat välittömästi takaisin Valioliigaan. Norwichin Valioliiga kausi polkaistaan käyntiin täysin samaa vastustajaa vastaan kuin kaudella 2019-20. Vastaan asettuu nimittäin kivenkova Liverpool. Jürgen Kloppin ryhmä matkaa Carrow Roadille kanarialintujen vieraaksi kauden avauksessa 14. elokuuta.

Kauden 19/20 avausta Teemu Pukki muistelee varmasti tyytyväisenä – Tuolloin kotkalainen onnistui nimittäin heti ensimmäisessä Valioliiga startissaan iskemään maalin Liverpoolin reppuun. Nähtäväksi jää, toistaako historia itseään elokuussa Norwichissa.

Helppo Norwichin kauden alku ei missään nimessä ole – Liverpoolin jälkeen kanarialinnut matkaavat hallitsevan mestarin Manchester Cityn vieraiksi ja tämän jälkeen vastaan tulevat Leicester sekä Arsenal. Norwich lähtee kuitenkin varmasti hakemaan jatkoa hyvälle Mestaruussarjan kaudelleen, kovista vastustajista huolimatta.

Toinen täksi kaudeksi Valioliigaan nouseva suomalainen on Brentfordin Marcus Forss. Brentford voitti nousukamppailussa Swansean ja nousee näin ensi kaudeksi Valioliigaan. Länsilontoolaiset aloittavat niin ikää kautensa kotiottelulla, kun lauantaina 14.8. vastaan saapuu Arsenal. Suomalaishyökkääjä teki Mestaruusliigassa viime kaudella 8 maalia, ja toivoa sopii, että maalitehtailu jatkuisi myös Englannin pääsarjassa.

Valioliiga kausi polkaistaan siis näyttävästi täydellä pelikierroksellä käyntiin lauantaina 14.8. Hallitseva mestari City lähtee puolustamaan titteliään avausottelussa Totteham Hotspursin vieraana. Helppo alku hallitsevalla mestarillakaan ei ole tiedossa, sillä ensimmäisissä seitsemässä pelissä tulee Spursin sekä Norwichin lisäksi heti vastaan Arsenal, Leicester, Southampton, Chelsea sekä Liverpool.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga