Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähteet: Jose Mourinhon korvaama valmentaja matkalla toiseen suuntaan + mitä miehestä pitää tietää

Paulo Fonseca Tottenhamin peräsimeen
AOP

Valioliigaseura Tottenhamista kenkää saanut Jose Mourinho lähti jatkamaan uraansa Italian AS Romassa ja nyt miehen seuraajaksi on valittu seuran entinen valmentaja. 

Kauden loppumetrillä Tottenham sai tarpeekseen Jose Mourinhon huonoista tuloksista ja tulehtuneista väleistä useisiin tähtipelaajiin. Potkujen jälkeen AS Roma oli kuitenkin nopea kaappaamaan miehen omille palkkalistoilleen.

Toisaalta tämä palkkaus tarkoitti, että AS Roman valmentaja Paulo Fonseca vapautui markkinoille. Ja nyt näyttäisikin siltä, että portugalilainen Fonseca olisi Tottenhamin seuraava valmentaja. Mies tulee lähteiden mukaan kirjoittamaan kahden vuoden sopimuksen myöhemmin tällä viikolla. Sopimuksessa on myös nähtävästi mahdollisuus yhden vuoden jatkolle.

Toinen valmentaja jota povattiin Tottenhamiin, oli Inter Milanin Serie A:n mestaruuteen johdattanut Antonio Conte. Italialainen lopetti Interin peräsimessä kauden päätteeksi, kun hänen ja omistajien näkemykset eivät enää kohdanneet.

Nähtävästi Tottenhamin neuvottelut Antonio Conten kanssa kuitenkin kariutuivat ja uusi jalkapallollinen johtaja Fabio Paraciti päätyi palkkaamaan Fonsecan.

Mutta mikä ajoi David Levyn palkkaamaan tämän hieman tuntemattomamman nimen.

Kuka on Paulo Fonseca?

Portugalilainen 48-vuotias valmentaja on voittanut 9 pokaalia sitten vuoden 2012.

Mies oli todella kysyttyä tavaraa vain kaksi vuotta sitten. Silloin hän oli vienyt ukrainalaisen Shaktar Donetskin kolmeen perättäiseen kotimaisen sarjan mestaruuteen.

Tätä ennen hän oli myös niittänyt menestystä portugalilaisen Bragan ja Porton valmentajina.

Romassa miehen tulikuuma ura kuitenkin jäähtyi hieman. Kaudet päätyivät sijoille 5. ja 7. jotka olivat kuitenkin kelvollisia tuloksia. Erityisesti kun otetaan huomioon, että kärkijoukkueet sijoittivat pelaajiin huomattavasti isompia summia kuin Roma. Samanlainen tilanne tulee kohtaamaan miehen Tottenhamissakin.

Fonseca on erityisesti tunnettu värikkäästä persoonastaan, esiinnyttyään haastattelussa Zorro asussa tiputettuaan Manchester Cityn Mestarienliigasta vuonna 2017.

Miehen joukkueet tunnetaan myös erityisen hyökkäävästä tyylistä, mitä Tottenhamin fanit ovatkin kaivanneet. Lisäksi miehellä on maine pelaajien pitämänä valmentajana. Valmentajana, jonka puolesta joukkueen jokainen pelaaja on valmis antamaan kaikkensa kentällä.

Tulevaisuus missä Tottenham pelaisi hyökkäävää jalkapalloa ja pelaajat näyttäisivät taistelutahtoisilta, olisikin varmasti mukavaa vaihtelua Tottenham-faneille Jose Mourinhon kitkerän aikakauden jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset