Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähteet: Chelsea valmis laittamassa todella kovan tarjouksen 22-vuotiaasta marokkolaispakista

AOP

Samalla kun EM-kisat ovat käynnissä käydään Euroopan seurajoukkueiden välillä kovaa kamppailua huippupelaajista.

Chelsea haluaa kesällä vahvistaa joukkuettaan entisestään toivoen, että jo ensi kaudella lontoolaiset pääsisivät tosissaan mukaan kamppailuun Valioliigan mestaruudesta.

Nyt raportit kertovat Chelsean hakevan vahvistuksia puolustuspäähän ja toivoo ostavansa Inter Milanin 22-vuotiaan marokkolaispuolustajan Achraf Hakimin. Nuorukainen pelaa yleensä oikean laitapakin paikkaa, mutta voi myös pelata oikeana laitahyökkääjänä. Inter Milanille pelaamassaan 37 pelissä, hyökkäysorientoitunut puolustaja on laittanut pussiin 7 maalia.

Vaikka Inter Milan voitti viime kaudella Seria A:n mestaruuden, on joukkue nähtävästi rahaongelmissa. Tulevat leikkaukset budjetissa nähtävästi olivat tärkein syy valmentaja Antonio Conten lähtemiseen joukkueesta kauden päätteeksi.

Lupaavan puolustajan myynti voisikin helpottaa joukkueen rahahuolia.

Nuorukaisen perässä on myös Paris St-Germain, joka on raporttien mukaan valmis tarjoamaan 70 miljoonaa euroa pelaajasta.

Chelsealla on kuitenkin hihassaan valttikortti. Lontoolaiset nimittäin aikovat tarjota noin 50 miljoonan euron lisäksi myös Marcus Alonsoa kaupassa. 30-vuotias espanjalainen on pelannut monta vuotta erinomaisesti vasemmalla laidalla Chelseassa, mutta ei nähtävästi ole osa Thomas Tuchelin tulevaisuuden suunnitelmia.

Hakimi onkin nähtävästi jo suullisesti sopinut siirtyvänsä Chelseaan, ja nyt joukkueiden täytyy enää saada sovittua lopullinen kauppahinta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset