Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

43-vuotias Gigi Buffon ei näytä hidastumisen merkkejä – Italialaislegenda allekirjoitti uuden sopimuksen

Gianluigi Buffon
AOP

Nyt se on virallista – Gianluigi Buffon palaa kotiin.

43-vuotias maalivahti ei näytä vielä mitään merkkejä hidastamisesta, vaan italialaislegenda palaa 26 vuoden jälkeen vanhaan seuraansa Parmaan jatkamaan ammattilaisuraansa.

Parma tiedotti asiasta twitter tilillään videolla, jossa kerrottiin ”Supermanin palaavan”. Videolla nähdään huppupäinen mies kaivamassa Parman kotikentällä maasta arkku, johon on jemmattu Parman pelipaita sekä Superman-paita. Videon lopussa Buffon paljastaa itsensä hupun alta ja toteaa, että ”I’m back”, eli ”olen palannut”. Videolla Parma myös toivottaa Buffonin ”tervetulleeksi takaisin kotiin”.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Buffon palaa siis entiseen seuraansa Italian Serie B:hen. 26 vuotta sitten Buffon piti Parma depyytissään upeasti nollan vasta 17-vuotiaana nuorukaisena. Ja nyt, lähes kolme vuosikymmentä myöhemmin, Italialainen palaa tunteikkaasti seuraan.

Italian legendaarisen maalivahdin Buffonin on kerrottu allekirjoittaneen kahden vuoden sopimus Parman kanssa. Serie B:ssä pelaava Parma käy läpi muutosprosessia, jonka tavoitteena on lopulta nousta Italian pääsarja Serie A:han. Parma-manageri Enzo Maresca pyrkiikin johdattamaan seuran menestykseen. Maresca on hieman huvittavastikin Buffonia kaksi vuotta nuorempi.

Buffon on aiemmin jo ilmoittanut, ettei ole vielä valmis lyömään hanskoja tiskiin, vaan haluaa jatkaa ammattilaisena pelaamista ainakin vielä ensi kaudella. Juventuksessa peliaika oli jäädä vähäiseksi, joten veteraaniveskari lähtee hakemaan vauhtia Serie B:stä.

Buffonin kerrottiin torjuneen tarjoukset muun muassa Bekitasilta, Flamengolta sekä Beneficalta voidakseen palata entiseen seuraansa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset