Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester Unitedin seuralegenda lyttää joukkueen ensi kauden peliasun – ”En pidä tästä yhtään!”

Gary Neville
AOP

Manchester Unitedin seuralegenda Gary Neville kommentoi Twitterissä suorasanaisesti Manchester Unitedin mahdollista ensi kauden kotiasua. Entinen United pelaaja ei ole ollenkaan vakuuttunut pelipaidan ulkonäöstä, eikä englantilainen säästellyt sanojaan.

”Rakastan yleisesti kaikkia Unitedin paitoja, mutta tästä en pidä ollenkaan! Olenkohan liian tyly?” Twitter päivitykseensä Neville on liittänyt kuvan Manun huhutusta ensi kauden paidasta. Seura itse ei ole ensi kauden peliasuaan vielä virallisesti julkistanut, mutta spekulaatioita ja mielipiteitä on uudesta peliasusta silti jo jaettu ahkeraan.

Osa Twitter käyttäjistä on Nevillen kanssa samaa mieltä, kun osa taas kehuu manchesterilaisten uutta paitaa. Neville ei paljoa kehuttavaa kuitenkaan löytänyt. ”Sponsorin logo ei ole hyvä, hihat eivät ole hyvät eikä paita ole millään lailla sidottu seuran perinteeseen.”

Osa twitter kansasta pitää paidan simppelistä designista, kun osa taas toteaa sen ”seurahistorian rumimmaksi”

Gary Neville on itsekin aikanaan kantanut päällään useampaa erilaista Manchester Unitedin pelipaitaa, joten seuralegendalla lienee myös varaa ilmaista mielipiteensä. Neville pelasi Old Traffordilla lähes kaksikymmentä vuotta, ennen pelaajauransa lopettamista vuonna 2011. Sittemin Neville on toiminut muun muassa managerina ja kommentaattorina.

Unitedin virallinen peliasujen sponsori on ollut vuodesta 2015 asti Adidas. TeamViewer korvaa kuitenkin tulevalla kaudella seuran vanhan pääsponsorin Chevroletin. TeamViewer allekirjoitti seuran kanssa viideksi vuodeksi noin 235 miljoonan punnan sponsorisopimuksen, joka onkin Valioliigan historian suurin paitojen sponsorisopimus.

Mikäli vuodettu paita on tosiaan Unitedin ensi kauden peliasu, pääsee se ensimmäistä kertaa tosi toimiin elokuun 14. päivä, kun punaiset paholaiset starttaavat Valioliigakautensa isännöimällä Old Traffordilla Leedsiä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga