Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Sergio Ramos jättää Real Madridin – ”En olisi koskaan halunnut lähteä”

Sergio Ramos
AOP

Real Madridin seuralegenda Sergio Ramos jättää Los Blancosin 16 vuoden jälkeen virallisesti tämän kuun lopussa. Ramosin sopimus päättyy kuun loppuun, eikä uutta sopimusta seuran kanssa syntynyt. Niinpä miehestä tulee näin kesän siirtoikkunassa vapaa agentti.

Real tiedotti asiasta keskiviikko-iltana sivuillaan ja tostaina piti asiasta lehdistötilaisuuden. Lehdistötilaisuudessa Ramos avasi lähtönsä syitä sekä raotti hieman jo tulevaisuuden suunnitelmiaan. Päälimmäisenä torstain lehdistötilaisuudesta jäi kuitenkin mieleen puolustajan vakuuttelu siitä, ettei Ramos itse olisi koskaan halunnut seurasta lähteä. Mitä espanjalaisen sopimusneuvoitteluissa sitten oikein lopulta kävi?

Ramos kertoi lehdistötilaisuudessa, että seura oli tarjonnut hänelle vuoden jatkoa sopimukseensa. Ramos itse olisi kuitenkin halunnut vähintään kahden vuoden jatkosopimuksen. Tätä Real Madridin presidentti Florentino Perez ei kuitenkaan pystynyt 35-vuotiaalle Ramosille tarjoamaan. Perezin ja Ramosin viilentyneistä väleistä on uutisoitu jo aiemminkin ja parin erimielisyydet jatkosta taisikin olla lopulta ratkaiseva asia tapauksessa.

Ramos kertoi lopulta olleensa halukas hyväksymään Realin tarjoaman vuoden sopimuksen palkanalennuksella, mutta kuulemma tässä vaiheessa tarjous ei enää ollutkaan voimassa. Mahdollisista erimielisyyksistä huolimatta, Ramos kiitti vuolaasti Perezia sekä koko seuraa kuluneista 16 vuodesta.

Instagramissaan Ramos vihjasi jo hieman tulevasta. “En aio sanoa hyvästejä, sanoin vain, että nähdään pian, sillä tulen vielä takaisin.” Vihjaakohan entinen Real Madrid kapteeni jo mahdollisesti halustaan palata seuraan jonain päivänä esimerkiksi managerin roolissa? Entinen Real koutsi Zinedine Zidane palasi niin ikää seuraan valmentajan roolissa pitkän pelaajauran jälkeen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos)

Pelaajauraansa Ramos mitä luultavammin ei ole vielä kuitenkaan lopettamassa. Paris Saint Germainin on huhuttu tarjonneen miehelle jo sopimusta ja siirto PSG:hen voisikin mahdollisesti olla espanjalaiselle luonnollinen siirto.

Ramos ei vielä ole osannut varmaksi kertoa, missä miehen tulevaisuus on. Yksi asia on kuitenkin ehdottoman varma – Barcelonassa Sergio Ramosia ei nähdä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset