Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähteet: Manchester Unitedilla vaikeuksia vahvistaa puolustuspäätä – kaikki liian kallista

Kieran Trippier on Manchester Unitedin tähtäimessä
AOP

Puolustuspäädyn vahvistukset ovat yksi Manchester Unitedin tärkeimmistä kesän siirtoikkunan tavoitteista.

Oikea laitahyökkääjä Jadon Sanchon hankita on jälleen kerran Manchester Unitedin ykköstavoite kesälle. Joukkue on jo pitkään kaivannut korkeatasoista pelaajaa tälle paikalle, joka viimeistelisi hyvin Manchester Unitedin jo vahvaa hyökkäyskalustoa

Kuitenkin Ole Gunnar Solskjaer haluaisi myös vahvistaa joukkuettaan puolustuspäässä. Joukkuejohdon toiveena olisi varmasti vaihtaa viime kauden 2. sija Valioliigassa mestaruuteen tulevalla kaudella. Ja tiukempi puolustus voisi olla avain tähän.

Kauppaa puolustajista Manchester United haluaisi lähteiden mukaan tehdä Madridin jättien kanssa.

Atletico Madridista Solskjaer haluaisi tuoda 30-vuotiaan Kieran Trippierin. Oikeajalkainen englantilainen pelaa oikean laitapakin paikalla, ja nousee myös mukaan hyökkäyksiin.

Atletico Madrid kuitenkin haluaisi englantilaisesta 40 miljoonaa euroa, joka on lähteiden mukaan huomattavasti yli Manchester Unitedin omien hinta-arvioiden.

Real Madridista manchesterilaiset taas haluaisivat hankkia keskuspuolustaja Raphael Varanen, josta tulisi aisapari Harry Maguirelle. Real Madrid kuitenkin haluaisi peräti 80 miljoonaa euroa 28-vuotiaasta puolustajastaan. Tämä voi niin ikään olla liikaa Manchester Unitedin koronakauden jälkeisille siirtobudjeteille.

Varanen siirrosta yhä vaikeamman tekee se, että Sergio Ramosin 16-vuoden ura Real Madridissa on nyt virallisesti ohi. Tämä vaikeuttaa myös Real Madridin tilannetta keskuspuolustajien suhteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset