Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Ilves taisteli voittoon Veikkausliigassa – Loukkaantumiset piinaavat Interin joukkuetta

Ilves vs Inter Turku
AOP

Kovassa iskussa ollut Inter Turku matkasi Veikkausliigassa keskiviikkona Ilveksen vieraaksi helteiselle Tampereelle.

Loukkantumisista kärsinyt Inter joutui pelaamaan ottelussa tavallista pienemmällä rotaatiomahdollisuudella, ja se valitettavasti joukkueen otteissa näkyi. Joukkue jätti kentälle kaikkensa, mutta se ei tänään pisteille riittänyt.

Maalipörssin kärkimies Benjamin Källman iski kauden neljännen osumansa noin puolen tunnin pelin kohdalla vieden vieraat johtoon. Källman ottaa pallon taitavasti haltuun noin puolessa kentässä ja siirtyy helposti Ilves pelaaja ohi. Tämän jälkeen Källmanilla on kenttä avoinna ja hyökkääjä paineleekin vauhdilla koko puolikkaan läpi aivan Ilves maalille asti. Varma viimeistely ohi Ilves maalivahti Rasmus Leislahden vie Interin 1-0 johtoon.

Ensimmäisen puoliajan viimeisellä minuutilla Ilves kuitenkin tasoittaa ottelun Hernán Lunan osumalla. Ilves voittaa pallon ja lähtee nopeasti rakentamaan hyökkäystä. Loistava läpisyöttö Eetu Vertaiselta ja kolumbialainen viimeistelee ensimmäisen Veikkausliigaosumansa Henrik Moisanderin jalan kautta.

Toisella puoliajalla nähtiin tasaista vääntöä. Paikkoja oli Interilläkin, mutta Ilves oli illan joukkueista se, joka onnistui toistamiseen maalinteossa. Taha Özcelik kruunaa avauskokoonpanodebyyttinsä iskemällä Ilvekselle voittomaalin. Kulmapotkussa Özcelik nousee Interin boxissa korkeimmalle ja puskee pallon ohi Moisanderin.

Tappioasemasta voittoon noussut Ilves ottaa siis ottelusta tärkeät kolme pistettä, kun Inter jää nuolemaan näppejään. Turkulaiset pelasivat Tampereen illassa hyvän ottelun ja olivat erityisesti toisella jaksolla vahvempi joukkue. Pienet huolimattomuusvirheet sekä harhasyötöt koituivat kuitenkin tänään vierasjoukkueen kohtaloksi.

Ilves katkaisee voitolla kolmen ottelun tappioputkensa ja nousee 13 pisteeseen. Inter saa vielä pitää paikkansa sarjakakkosena, mutta se on pelannut vähintään yhden ottelun enemmän kuin kaikki muut joukkueet. Veikkausliigakierros viedään päätökseen neljän ottelun voimin huomenna torstaina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga