Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Valioliigaseura silmäilee Huuhkajat-tähteä – Nähdäänkö ensi kauden Valioliigassa kolme suomalaista?

Glen Kamara siirtohuhut
AOP

Glen Kamaraa viedään kovaa vauhtia kohti Valioliigaa. Erityisesti Englannin pääsarjaan täksi kaudeksi nouseva Watford on silmäillyt Huuhkajien keskikentän tähteä.

Kamaran hyvät otteet EM-kisoissa ovat entisestään nostaneet keskikentän taiturin osakkeita siirtomarkkinoilla. Kamara voitti yhdessä Rangers FC:n kanssa Skotlannin liigan mestaruuden kuluneella kaudella, joka sai useat seurat kiinnostumaan suomalaisesta. Liverpool-legenda Steven Gerrardin johtama joukkue pelasi kauden häviämättä ainuttakaan ottelua.

Huuhkajien Kamara olikin keskeinen osa Rangersin peliä kuluneella kaudella, eikä ole ihmekkään, että suomalaiselle riittää halukkaita ottajia kesän siirtoikkunassa.

Kamara allekirjoitti tammikuussa 2019 neljän ja puolen vuoden sopimuksen Rangersin kanssa. Tätä sopimusta onkin siis vielä hyvän aikaa jäljellä, mutta mikäli Rangers myisi Kamaran nyt, voisi siirtosumma oli melkoinen.

Manageri Gerrard on kertonut, että toivoisi Kamaran pysyvän seurassa ja jopa allekirjoittamaan sopimukseensa jatkoa. Kamaran lähtö olisikin ehdottomasti Rangersille kova menetys – erityisesti kun joukkueella on edessään Mestarien liiga karsinnat.

Kovin mielellään Rangers siis tuskin Kamaraa olisi myymässä, eikä ainakaan kovinkaan halvalla. Mikäli Watford olisi kuitenkin suomalaisesta valmis tekemään Rangersia tyydyttävät tarjouksen, voisi Kamara suunnata ensi kaudeksi Valioliigaan.

Myös Rangers on koronapandemian jäljiltä halukas korjaamaan seuran taloudellista tilannetta. Yksi ratkaisu talousongelmiin voisikin olla juuri Kamaran myyminen. Erityisesti, kun seura maksoi aikanaan Kamarasta vain vaivaiset 50 tuhatta puntaa, mahdollisuus tehdä voittoa 25-vuotiaalla Kamaralla, olisi juuri nyt otollinen.

Nuoruusvuosina Arsenalissa pelannut Kamara voisi mahdollisesti palata ensi kaudeksi entiseen seuraansa, sillä myös Arsenal on keskikentän taiturista huhujen mukaan kiinnostunut.

Myös Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva näkisi Kamaran mielellään ”suuremmissa” seuroissa. Kanerva kommentoi toivovansa Kamaran hyvän kehityksen jatkuvan edelleen ja myönsi, että olisi hienoa nähdä Kamaran pelaavan vielä suuremmissa seuroissa.

Kamara olisikin ehdottomasti mielenkiintoinen lisä Valioliigan suomalaismiehitykseen. Ensi kaudella Englannin pääsarjassa nähdään jo varmasti ainakin Teemu Pukki ja Norwich sekä Brentfordin Marcus Forss.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset