Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Kesän mahdollinen shokkisiirto! – Barcelona havittelee Ronaldoa

Ronaldo ja Messi
AOP

Futismaailman ikuinen kysymys: Messi vai Ronaldo? Ensi kaudella tätä kysymystä ei ehkä tarvitse enää pohtia, mikäli supertähdet yhdistävät voimansa ja pelaavatkin samassa seurassa.

Kesän siirtoikkunan huhumylly jauhaa ahkerasti, kun jalkapallo maailma spekuloi mahdollisia siirtoja. Ikuiset kilpakumppanit Lionel Messi sekä Christiano Ronaldo on nyt liitetty huhuissa yhteen, kun Ronaldoa ollaan viemässä Barcelonaan.

Barcelonan presidentti Joan Laporta on huhujen mukaan kehittelemässä siirtoa, jolla Ronaldo tuotaisiin Juvetuksesta Barcelonaan. Mahdollinen siirto Camp Noulle on vähintäänkin yllättävä käänne Ronaldon siirtohuhuille.

Portugalilaisen vaikea kausi Juventuksessa käynnisti huhut supertähden mahdollisesta siirrosta jo kuukausia sitten ja hyökkääjä on sittemmin liitetty muun muassa Real Madridiin sekä Manchester Unitediin. Barcelonan liittymistä ottajien joukkoon ei kuitenkaan osattu odottaa.

Espanjalainenuutissivusto AS kertoo Messin uuden sopimuksen Barcelonan kanssa olevan viittä vaille valmis. Argentiinalaisen jatkosopimuksen varmistuttua, Laporten uskotaan kääntävän katseensa kohti Ronaldoa.

Laporte olisi kuulemma valmis luopumaan muun muassa Antoine Griezmannista, Sergi Robertosta sekä Philippe Coutinhosta, jotta 36-vuotiaan supertähden päätähuimaava palkka saataisiin katettua. Kovissa talousvaikeuksissa kamppailevalla Barcelonalla tuskin olisi kuitenkaan mahdollisuutta rahoittaa niin Messin kuin Ronaldonkin palkkoja ja saada kentälle vielä yhdeksän muutakin pelaajaa.

Hieman vaikea on myöskään kuvitella Ronaldoa punasiniraidallisessa Barcelona-paidassa asettumassa entistä seuraansa Real Madridia vastaan. Kilpakumppanit Messi sekä Ronaldo ovat tietojen mukaan kilpailuasetelmastaan huolimatta hyvissä väleissä, mutta silti olisi vaikea nähdä näitä kahta samassa seurassa. Niin paljon kuin jalkapallomaailma haluaisikin nähdä näiden kahden supertähden yhteispelaamista, taitaa se jäädä kuitenkin vain haaveeksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset