Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Liverpool-kasvatti haluaa yllättäen jättää seuran

Neco Williams lähdössä Liverpoolista
AOP

Liverpoolin Neco Williams olisi yllättäen valmis jättämään seuran kesän siirtoikkunassa. Tällä hetkellä nuorukaisesta eniten kiinnostusta on osoittanut Valioliigaseura Aston Villa.

Tällä hetkellä Walesin maajoukkueen kanssa EM-kisoissa olevalle Williamssille ei Liverpoolissa ole peliaikaa siunaantunut kovinkaan paljoa. Lähinnä Trent Alexander-Arnoldin varamiehenä pelannut Williams on aloittanut vain kuudessa Valioliigaottelussa viimeisen kahden kauden aikana.

20-vuotias puolustajalupaus voisikin siirron myötä lähteä hakemaan vakinaisempaa paikkaa avauskokoonpanoon sekä lisää peliminuutteja. Peliminuutteja saattaisi olla tarjolla Aston Villassa, joka on tällä hetkellä vahvimmin liitetty walesnuorukaiseen.

Dean Smithin Aston Villa haluaa siirtoikkunan aikana hankkia vahvistuksia puolustukseensa. Muun muassa Ahmed Elmohamadyn ja Neil Taylorin lähdöt ovat jättäneet Villa puolustukseen paikkauksen tarvetta. Ashley Young siirtyy takaisin vanhaan seuraansa ensi kaudeksi ilmaisella siirrolla, mikä tarkoittaa, että Smithilla on jo hyviä vaihtoehtoja puolustukseen. Selvää ei siis ole olisiko Williamsille tarvetta tai tilaa Smithin miehistössä.

Vaikka Aston Villa on tällä hetkellä lujimmin linkitetty Williamsiin, ei se missään nimessä ole ainoa walesilaisnuorukaisesta kiinnostunut seura. Southampton, Leeds United sekä Burnley ovat myös ilmoittaneet kiinnostuksensa puolustajasta.

Liverpool on huhujen mukaan valmis myymään nuorisoakatemian kasvattinsa Williamsin noin 10 miljoonalla punnalla. Liverpoolin johto ymmärtää, että Williams haluaa pelata säännöllisemmin korkealla tasolla ja on siksi halukas lähtemään. Liverpool ei haluakaan seistä siirron tiellä, mikäli nuorukainen pyytää siirtoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset