Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Teemu Pukille uusi aisapari Bundesliigasta

Milot Rashica Norwichiin
AOP

Norwich on varmistanut kesän ensimmäisen ostonsa. 24-vuotias Milot Rashica siirtyy Carrow Roadille neljän vuoden sopimuksella. Kosovolaisesta noin 9 miljoonaa puntaa pulittanut Norwich uutisoi asiasta muun muassa twitter tilillään.

Rashica siirtyy Norwichiin Werder Bremenistä. Bremen putosi shokeraavasti Bundeliigasta tämän kauden lopussa, mikä voi osaltaan olla syy miksi kosovolaistaituri päätti seuran jättää. Rashica kommentoi siirtoaan iloisesti: ”unelmani on aina ollut pelata Valioliigassa ja olen todella kiitollinen, että Norwich tarjosi minulle siihen mahdollisuuden. Haluan jatkaa pelaajana ja ihmisenä kehittymistä. Uskon myös että Norwichin pelityyli istuu minulle hyvin.”

“Olemme mielissämme voidessamme vahvistaa laituri Milot Rashican siirron Werder Bremenistä!”

Norwich manageri Daniel Farke on siirrosta myös innoissaan. ”Rashica pystyy pelaamaan monella ei paikalla; hän voi pelata keskikentän laidalla, hyökkääjänä tai kymppipaikalla. Hän on monipuolinen pelaaja ja olemme iloisia, että pystyimme varmistamaan laadukkaan pelaajan siirron.”

Englannin mestaruussarjan voittanut Norwich myi aiemmin keskikentän tähtensä Emiliano Buendian kovalla summalla Aston Villaan. Seura sai Buendianasta noin 33 miljoonaa puntaa, jotka seura aikookin käyttää uusien hankintojen tekemiseen.

Norwich onnistui nousemaan Valioliigaan kaudella 2019/20, mutta joukkue putosi heti ensimmäisen kauden jälkeen takaisin mestaruussarjan. Nyt joukkueella on tavoitteena ehdottomasti Valioliigassa säilyminen, mutta sitä varten on vahvistuksia tehtävä. Rashica on ehdottomasti hyvä siirto seuralle ja mielenkiinnolla odotamme, kuinka kosovolaisen ja Teemu Pukin yhteispeli lähtee rullaamaan. Parivaljakko nähdään tositoimissa lauantaina 14. elokuuta, kun Norwich polkaisee Valioliiga kautensa käyntiin kovalla vastustajalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset