Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

SJK ja Emmanuel Ledesma purkavat sopimuksensa – päätöksen todellinen syy selvisi

Emmanuel Ledesma
AOP

Veikkausliigaseura SJK on purkanut sopimuksensa argentiinalaisen Emmanuel Ledesman kanssa molemminpuoleisella päätöksellä. SJK tiedottaa asiasta kotisivuillaan.

SJK:n tiedotteen mukaan sopimus purettiin yhteistuumissa pelaajan kanssa. Syynä sopimuksen purulle on pelaajan toive palata kotimaahansa Argentiinaan.

Sopimuksen purun ympärillä on pyörinyt myös huhuja ja muun muassa MTV Urheilu kertoi sivuillaan, että syy sopimuksen purulle olisi ollut Ledesman tulinen yhteenotto toisen SJK pelaajan kanssa joukkueen harjoituksissa. Seuran puheenjohtaja Raimo Sarajärvi ei tätä tapausta ole kuitenkaan kommentoinut.

”Haluan kiittää kaikkia seurassa ja kaikkia, jotka ovat tukeneet minua viime ja tällä kaudella. Erityisesti kaikkia fanejamme ja Kloppeja”, kommentoi Ledesma.

”Toin viime talvena perheeni tänne mukanani, jotta olisimme voineet elää yhdessä tänä vuonna. Mutta sopeutuminen oli heille vaikeaa ja he palasivat kotiin jo maaliskuussa. Sen jälkeen minulla on ollut todella vaikea olla erossa heistä, ja olemme yhdessä tulleet siihen tulokseen, että minun on parasta palata kotiin Argentiinaan.”

33-vuotias Ledesma siirtyi SJK:hon vuoden 2020 elokuussa. Vain puolikkaan kauden tuolloin pelannut laitahyökkääjä valittiin SJK:n vuoden pelaajaksi. Hän iski kaudella 2020 viisi maalia ja antoi kaksi maalisyöttöä. Ei siis ihmekään, että SJK tarjosi miehelle heti sopimukseen jatkoa. Kuluneella kaudella Ledesma on tehnyt seitsemässä ottelussa yhden maalin.

SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman kiitti Ledesmaa ja toivotti tälle hyvää jatkoa: ” Seuran puolesta haluan kiittää Ledesmaa siitä kovasta työstä ja intohimosta, jota hän toi Seinäjoelle. Vaikka tämä onkin vaikea päätös, niin yksi seuramme arvoista on perhe, ja siksi uskon, että on oikea päätös päästää Ledesma takaisin kotiin”

SJK matkaa tänään Veikkausliigassa IFK Mariehamnin vieraaksi, mutta Ledesma ei joukkueen mukana enää illan ottelussa ole.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga