Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

PSG:llä pitää kiirettä kesän siirtoikkunassa – nyt kohteena Arsenal-tähti

David Luiz
AOP

PSG on ollut kesän siirtoikkunan alla erittäin aktiivinen. Pariisilaisseura on sekoittanut pakkaa siirtohuhujen aikaan ihan kunnolla. Viimeisimpänä Pariisilaisseura nappasi ex-Liverpoolpelaaja Gini Wijnaldumin Barcelonan nenän alta.

Seura varmisti myös hiljattain Italian nuoren maalivahtilupauksen Gianluigi Donnarumman siirron AC Milanista. Pariisilaiset ovat lisäksi ilmaissut kiinnostuksensa muun muassa Sergio Ramosia ja Dortmundin Erling Haalandia kohtaan.

Nyt Pariisilaisilla on tähtäimessä Arsenal-tähti David Luiz. 34-vuotias Arsenalpakki jättää seuran, kun miehen sopimus päättyy kauden loppuun. Hän on siis vapaa siirtymään vapaalla siirrolla uuteen seuraan.

Luiz on pelannut viime kaudet Arsenalissa ja ottanut seurassa vahvan johtajan roolin. Arsenal ei kuitenkaan brassin sopimuksen päätyttyä tarjonnut siihen jatkoa, joten miehen tie vie muualle.

PSG:n presidentti Nasser Al-Khelaifin on huhuttu fanittavan Luizia ja suunnittelevan kulissien takana brasilialaisen siirtoa. PSG manageri Mauricio Pochettino ei kuitenkaan ole huhujen mukaan siirrosta yhtä vakuuttunut.

PSG on Luizille entuudestaan tuttu, sillä brasilialainen pelasi Pariisin jättiläisissä vuosina 2014-2016. Luizin aika PSG:ssä oli ehdottomasti menestyksekäs – pariisilaiset voittivat vuosina 2014-2016 kaksi Liiga 1 mestaruutta, Ranskan cupin mestaruutta sekä liiga cupin mestaruuden.

PSG ei kuitenkaan ole ainoa seura, joka silmäilee brasilialaista. Muun muassa Rennais F.C. ja Marseille ovat myös kiinnostuneita Arsenaltähdestä.

Luiz on pelannut Euroopassa vuodesta 2009 asti ja menestys on tuntunut seuraavan brasilialaista. Luizin ansioluettelosta löytyy PSG menestyksen lisäksi muun muassa Valioliiga mestaruus, Mestarien liigan sekä Eurooppa liigan mestaruus ja FA cupin mestaruus. Ei siis ihmekään, että Pariisin jättiläiset havittelevat tähteä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset