Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lionel Messi juhli syntymäpäiviään – lahjaksi ei tullut jatkosopimusta Barcelonan kanssa

Lionel Messi Barcelonan paidassa
AOP

Barcelonan supertähti Lionel Messi juhli eilen 34-vuotis syntymäpäiviään.

Kuusinkertainen Ballon d’Or voittaja on parhaillaan Argentiinan maajoukkueen kanssa Braziliassa Copa America turnauksessa.

Messi julkaisi intagram tilillään videon saamastaan syntymäpäiväyllätyksestä – videolla useat Argentiinan maajoukkueen pelaajat yllättävät lahjoin ja lauluin syntymäpäiväsankarin sängystään.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Kuvatekstissä Messi kiittää kaikkia onnitteluista ja harmittelee, ettei erityistä päivää voinut viettää kotona perheensä luona.

Yhtä asiaa Messi ei syntymäpäivänään kuitenkaan saanut – jatkosopimusta Barcelonan kanssa. Argentiinalaisen sopimus katalonialaisseuran kanssa päätty vain viiden päivän päästä kesäkuun lopussa, eikä uutta sopimusta ole vielä solmittu.

Barcelonan presidentti Joan Laporta sekä valmentaja Ronald Koeman ovat luottavaisia, että sopimus supertähden kanssa saadaan aikaiseksi, mutta aika on käymässä vähiin. Vaikka jatkosopimuksen on kerrottu olevan ”viittä vaille valmis” ja Laporta on kertonut neuvottelujen edistyvän hyvin, alkaa huoli faneilla nousta, sillä mitään varmaa ole vielä julkaistu.

Messin sopimusta odottaa malttamattomana koko jalkapallomaailma ja myös Barcelonan taloustilanne riippu vahvasti siitä, mitä argentiinalainen päättää. Muun muassa monet katalonialaisjätin sponsorit odottavat Messin päätöstä, ennen kuin päättävät allekirjoittaa sponsorisopimukset seuran kanssa.

On sanomattakin selvää, että Messin arvo seuralle on kuitenkin paljon muutakin kuin taloudellinen. Agrentiinalainen on ehdottomasti yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista ja hahmoista. Olisikin siis valtava menetys, mikäli seura ei tähden kanssa sopimusta saa aikaan.

Messi kertoi vuosi sitten kesällä olevansa mahdollisesti halukas siirtymään Barcelonasta muualle. Vaikka tähden on uskottu sittemmin jo muuttaneen mielensä, on epäselvää miksei Messi ole uutta sopimusta vielä hyväksynyt. Barcelonan on kerrottu kuitenkin tarjonneen jo Messille kahden vuoden jatkoa sopimukseen.

Joan Laportan on huhuttu silmäilevän myös Christiano Ronaldoa ja mahdollisesti suunnittelevan portugalilaisen siirtoa Barcelonaan. Siirtoa on pidetty maailmalla epätodennäköisenä, mutta mikäli Messi ei Barcelonan kanssa sopimusta saa aikaan, olisi joukkueessa supertähden kokoinen paikka täytettävänä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset