Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähteet: Sergio Ramosin seuraava seura on yksi näistä kolmesta

Sergio Ramos juhlimassa maalia
AOP

Yksi historian parhaista keskuspuolustajista on ilman sopimusta kesällä ja ottajia toki olisi monta. Kuitenkin todellisuudessa, vain kolme joukkuetta on tarpeeksi kovatasoisisa ja vakavaraisia.

Kesän suurin siirtouutinen tulee todennäköisesti olemaan 35-vuotiaan Sergio Ramosin tuleva seura, kunhan se löytyy. Mies lopetti uransa Real Madridissa menestyksekkään 16-vuoden jälkeen ja miehen läsnäolo tekisi mistä tahansa joukkueesta varmasti paremman.

Ramosin statistiikat ovat huimat, mies on tehnyt 101 maalia ja 40 maaliin johtanutta syöttöä 670 ottelussa. Mies onkin ehdottomasti maailman paras hyökkäävä keskuspuolustaja, eikä puolustuspelaamisessakaan ole suurempia aukkoja.

Real Madrid aikana Ramosin palkintokaappiin on kertynyt 22. pokaalia joista 5 La Liga mestaruutta ja neljä Mestarienliigan voittoa. Tämän lisäksi mies on Espanjan kanssa voittanut EM-kisat kahdesti ja MM-kisat kertaalleen.

Nyt Sergio Ramosin pitää päättää, missä miehen seuraava koti on. Puolustaja tiettävästi haluaa 2-vuoden sopimuksen ja vuosipalkkaakin todennäköisesti olisi noin 15 miljoonaa. Kuitenkaan moni joukkue ei täytä Ramosin kriteereitä, sillä mies haluaa pelata myös ensi kaudella Euroopan huipulla.

Kosiskelijoiden kärkikolmikon tällä hetkellä muodostaa Paris St-Germain, Manchester City ja Manchester United.

Manchester United tiettävästi haluaa uuden puolustajan, ja nähtävästi yrittää tehdä kauppaa Ramosin vanhasta aisaparista Raphael Varanesta. Kumpi tahansa puolustajista varmasti tekisi Ole Gunnar Soleskjaerin onnelliseksi.

Manchester Cityllä olisi varaa miehen palkkaan, mutta Pep Guardiola ei ole ainakaan julkisesti ilmoittanut tarvitsevansa puolustuspäähän vahvistuksia. Mahdollisesti myös aika Barcelonan peräsimessä on traumatisoinut Guardiolaa Sergio Ramosin suhteen.

Paris St-Germain taas on julkisesti jahdannut miestä heti siitä hetkestä lähtien, kun mies kertoi lopettavansa uransa Real Madridissa. Joukkueella varmasti on myös rahaa ja Ramos voisi tuoda joukkueeseen arvokasta kokemusta Mestarienliigan voittamisesta. Jalkapallon suurimmasta palkinnosta, jota PSG ei ole isoista sijoituksista huolimatta vielä kyennyt voittamaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset