Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

IFK Mariehamnin synkkä putki Veikkausliigassa saa jatkoa – ”Ei meillä ollut mitään asiaa tänään”

IFK Mariehamn - SJK
AOP

Veikkausliigakierros paketoitiin tostaina neljän ottelun voimin valmiiksi juhannuksen viettoon. Ahvenanmaalla IFK Mariehamn koki jälleen valtavan pettymyksen, kun vierailija SJK vei pisteet mukanaan 0-1 lopputuloksen myötä.

Maalinteko ahvenanmaalaisilla on takunnut pahemman kerran ja se onkin liigan joukkueista iskenyt tähän mennessä vähiten maaleja. SJK:kaan ei mitään varsinaista maali-iloittelua ole omissa otteluissaan laittanut pystyyn, joten ottelusta oli odotettavissa vähämaalista.

Ensimmäisellä puoliajalla SJK vei peliä ja IFK roikkui mukana. Syvällä puolustanut IFK laittoi kaiken toivonsa nopeisiin suunnanmuutoksiin ja vastahyökkäyksiin, mutta mitään konkreettista joukkue ei ensimmäisellä nelivitosella saanut aikaan.

IFK menetti pallon useampaan otteeseen pelin aikana omalla puoliskollaan täysin paineettomissa tilanteissa ja oli tarjoilla SJK:lle useammankin maalipaikan. Joukkueen onneksi seinäjokelaiset eivät paikkoja hyödyntäneet.

Jos maalinteko on IFK:lla takunnut, niin ei puolustuskaan tänään ihan täysin onnistunut. SJK:n ja ottelun ainoa maali nähtiin 37. minuutilla, kun kulmapotkussa täysin vapaaksi jäänyt Ville Tikkanen saa rauhassa laittaa pallon jalalla IFK maalin kattoon. Erityisesti, kun SJK:n erikoistilanteiden vaarallisuus tiedetään, ei tilanteita voi tähän tapaan puolitehoilla puolustaa.

Toisella puoliajalla IFK pääsi peliin mukaan. SJK otti selvästi jalkaa pois kaasulta ja keskittyi tiiviiseen puolustuspelaamiseen. Vaikka IFK hieman niskan päälle pääsikin, ei se saanut maalia aikaan. Eikä maalia tietysti oikein voi syntyäkään, jos ei maalia kohti lauo – IFK ottelun yhdeksästä laukauksesta yksikään ei suuntautunut kohti SJK maalia.

IFK tilasto on nyt jo melko karua luettavaa. Joukkue on pelannut nyt kuusi peräkkäistä tappiollista ottelua tekemättä niissä ainuttakaan maalia. Omiin on mennyt näissä peleissä 13, joten maaliero on hurjaa luettavaa. Selvää on, että muutoksia on tehtävä, jotta kurssi saadaan vielä käänettyä.

IFK:n Vahid Hambo summasi pelin selvästi pettyneenä: ”En tiedä onko se keskittymisestä kiinni vai laadusta – emme saa palloja omille tai jalkaa vapaaksi kunnolla. Ei meillä ollut yhtään wow-tilannetta, josta olisi maali pitäny tehdä. Laadukkaita paikkoja pitää pystyä luomaan enemmän. Ei meillä ollut mitään asiaa tänään.”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga