Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

KTP:n päävalmentaja Argo Arbeiter eroaa tehtävästään

Argo Arbeiter
AOP

Veikkausliigaseura KTP tiedotti tiistaina, että joukkueen päävalmentaja Argo Arbeiter eroaa tehtävästään. Muun muassa Kymensanomat julkaisi asiasta uutisen.

Arbeiter saapui seuraan vuonna 2018 ja johdatti kotkalaiset Veikkausliigaan kaudeksi 2021. Päätös eroamisesta oli vaikea, mutta sen lopullinen syy oli selvä – joukkueen paras oli päälimmäinen syy päätökselle.

KTP:n puheenjohtaja Jukka Mustonen vakuutti Kymensanomille, ettei kyse kuitenkaan ole potkuista, vaikka joukkue onkin esiintynyt Veikkausliigassa tällä kaudella heikosti. Mustonen kertoi Kymensanomille, että eroaminen ”lähti Argosta itsestään, ja pitkien keskustelujen jälkeen tulimme yhdessä tähän tulokseen”.

Arbeiter kommentoi päätöstään Kymensanomille näin: ”kun tulee sellainen fiilis, että ei pysty antamaan enää enempää, kun olet niin tyhjä sisältä, niin silloin on aika poistua pelistä. Joukkueen etu on kuitenkin nyt kaikkein tärkeintä.”

Virolainen Arbeiter on edustanut KTP:tä aikanaan myös nuorena pelaajana parin vuoden ajan, joten ymmärrettävästi eroaminen toi miehellä myös tunteet pintaan.

”Rakastan tätä paikkaa. Nyt on aika herkkää puhua siitä. Nuorena pelaajana asioita ei miettinyt niin syvällisesti, mutta valmentajana olet vastuussa kaikesta. Varsinkin se, mistä viime kaudella tulimme läpi, oli aivan uskomatonta. Kunnioitan näitä pelaajia tosi paljon, ja olen todella kiitollinen seuralle ja koko kotkalaisyleisölle miten minut on täällä otettu vastaan.”

KTP:n kausi Veikkausliigassa on ollut vaikea. Joukkue on voittanut pelaamistaan kahdeksasta ottelusta vain yhden ja pelannut yhden tasapelin. Pisteitä sillä on kasassa vasta neljä ja se on sarjataulukossa toiseksi viimeisenä – alapuolellaan ainoastaan toinen sarjanousija AC Oulu.

Arbeiter hoitaa päävalmentajan tehtävät vielä KTP:n seuraavassa ottelussa, kun joukkue kohtaa kotikentällään keskiviikkona 30.6. Tampereen Ilveksen. Mustonen toivoo, että paikalle saapuu paljon yleisöä, jotta Arbeiterille saadaan kunnon läksiäiset aikaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga