Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Manchester City valmis tekemään tarjouksen Jack Grealishista

Jack Grealish
AOP

Valioliigassa Aston Villan riveissä pelaava Jack Grealish on noussut raketin lailla futismaailman tähdeksi. Nyt miestä silmäilee erityisesti Valioliigan tämän kauden mestari Manchester City. Pep Guardiola haluaa vahvistaa jo entuudestaan kivenkovaa joukkuettaan ensi kaudelle, kun miehellä on tavoitteena Mestarien liigan mestaruus.

Manchester Cityn on huhuttu viimeistelevän reilu 100 miljoonan punnan siirtoa Aston Villan kanssa, kunhan EM-kisat on saatu päätökseen. Grealish on parhaillaan Englannin maajoukkueen mukana EM-kisoissa, joissa joukkue on selvinnyt 16 parhaan joukkoon. Peliaikaa Grealish ei kisoissa ole vielä huimasti saanut ja mies onkin ollut vasta kerran aloituskokoonpanossa mukana.

Sopimusneuvottelujen huhutaankin edistyvän vauhdikkaasti Aston Villan sekä Cityn välillä. Taivaansinisillä on edelleen kuitenkin tavoitteena myös Tottenham Hotspursin Harry Kanen osto. Seura on tehnyt Englannin maajoukkueen kapteenista jo 100 miljoonan punnan tarjouksen, jonka Tottenham hylkäsi kuitenkin nopeasti. Lontoolaiset eivät tähdestään ihan näin halvalla ole luopumassa. Valioliigan mestareiden tuleekin myös mitä luultavammin myydä pelaajia, mikäli se mielii kalliita supertähtiä ostella useammankin.

Noin 100 miljoonaa puntaa saattaisi kuitenkin Aston Villan Grealishiin riittää. Cityn on huhuttu tarjoavan summaa Aston Villalle ihan näinä päivinä. Muun muassa SkySports kuitenkin epäilee, ettei Villa olisi valmis luopumaan kapteenistaan edes tähän hintaan. SkySportsin mukaan seura ei ole Grealisihista vielä tarjouksia saanut, muttei niitä olisi joka tapauksessa valmis hyväksymään.

Aston Villa haluaa rakentaa ensi kauden peliään ja joukkuettaan juuri Grealishin ympärille ja siksi voikin olla mahdollista, ettei seura ole Grealishista valmis luopumaan.

Tulevina päivinä kuulemme varmasti lisää Grealishin sopimustilanteesta ja mahdollisista tarjouksista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset