Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Swansea flopista Arsenalin tulevaisuuden toivo? – Vire löytynyt 4 vuoden jälkeen

Renato Sanchesia on vaikea pidellä
AOP

Arsenalin johdossa on nähtävästi seurattu EM-kisoja, sillä Arsenal on pyytänyt Lilleä informoimaan, jos Portugalin paidassa vakuuttanut Renato Sanches on tulossa kesällä myyntiin.

Uutistoimisto 90min raportoi, Arsenalin kiinnostuneen Portugalin keskikentän energisestä ja lahjakkaasta Renato Sanchesista, nähtyään miehen kovat otteet EM-kisoissa. 23-vuotias Sanches oli mukana voittamassa myös Ranskan Ligue 1 mestaruutta, kun altavastaaja Lille jätti taakseen Pariisin jättiläiset Paris St-Germainin.

Arsenalilla on edessä suuri joukkueen uudelleenrakennus kesän aikana. Lähteiden mukaan joukkue aikoo keskittyä erityisesti nuoriin pitkän aikatähtäimen sijoituksiin, ja siirtobudjettiakin löytyisi 250 miljoonan euron verran. Tämän lisäksi Arsenalin keskikentän vakiokalustoon kuuluva Granit Xhaka on nähtävästi lähdössä Jose Mourinhon Romaan, ja Sanchesista toivottaisiinkin hänen korvaajaansa.

Nuoresta iästään huolimatta portugalilaisen uralla on ehtinyt olla jo roimasti ylä ja alamäkiä.

Vuonna 2016 Bayern Munich osti 35 miesten ottelua pelanneen Sanchesin 80 miljoonalla eurolla. Ostos vaikutti hyvältä, sillä saman vuoden EM-kisoissa mies vakuutti kun Portugali voitti mestaruuden.

Kuitenkin nopeaa nousua seurasi jopa nopeampi alamäki.

Ura Bayern Munichissa ei lähtenyt ikinä lentoon ja lainakausi Swanseassa oli todellinen pohjakosketus. Walesissa miehen oli lopulta edes vaikea saada peliaikaa selvitymisestään kamppailevassa joukkueessa. Lopulta Bayern Munich tyytyi myymään miehen 25 miljoonalla eurolla Lilleen vuonna 2019.

Tämän siirron jälkeen mies on kuitenkin löytänyt taas vireensä, ja Sanches onkin rakentanut uransa uudestaan ja löytänyt taas vireensä. Hyvien näytteiden jälkeen miehellä voisi myös rahastaa ja Lille saattaisi haluta tahkota rahaa 25 miljoonan sijoituksellaan. Nyt Sanches nähtävästi olisi tervetullut Arsenaliin, jos oikea kauppahinta löytyy.

Lontoolaiset ovat katselleet myös toista lupaavaa portugalilaisnuorukaista keskikentälle. Sillä entinen Wolves hylkiö Pedro Goncalves on löytänyt vireensä Sporting Lisbonissa ja muutkin Valioliigaseurat olisivat hänestä kiinnostuneita.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset