Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Törsäsikö Erling Haaland yhdellä illallisella yli puoli miljonaa euroa? – Norjalaiselta huvittava vastaus

Erling Haaland
AOP

Dortmundin supertähden Erling Haalandin huhuttiin törsänneen yli puoli miljoonaa euroa alle kuudessa tunnissa Mykonoksella. Norjalainen vastasi kuitenkin huhuihin nopeasti twitterissä ja katkaisi huhuilta siivet.

Norjalainen superlupaus lomailee parhaillaan Kreikan Mykonoksella ja on postannut lomastaan muun muassa instagramiin hulppeita kuvia. Haaland on lomansa aikana kuvattu muun muassa viettämässä päivää hulppealla jahdilla.

Erling Haaland kuvattuna luksusjahdilla

Erling Haaland kuvattuna luksusjahdilla Kreikassa. Kuva: AOP

Kreikkalainen urheilulehti Sportime julkaisi artikkelin, jossa se kertoi Haalandin törsänneen hulppean summan yhden illallisen aikana ravintolassa Mykonoksella. Miljoonapalkkaa nauttivalla Haalandilla varmasti katetta riittää tilillä, mutta ihan näin hurjaa summaa edes hän ei yhdellä illallisella kuitenkaan saanut törsättyä.

Jalkapallojournalisti Stefan Bienkowski kertoi twitterissä, että Sportime raportoi Haalandin viettäneen iltaa seurueensa kanssa ravintolassa Mykonoksella tuhlaten yli 500 tuhatta euroa ja jättäen vielä noin 30 tuhannen tipinkin.

Norjalainen vastasi kuitenkin Bienkowskin twiittiin nopeasti ja vitsikkäästi totesi sen olevan tarua.

Mikäli twiitti ei näy, näet sen täältä

Vastauksessaan Haaland vitsailee laskusta unohtuneen vielä pääruoat ja toteaa lopuksi uutisen olevan ”fake news” eli valhetta. Klovni-emojilla norjalainen taitaa myös vielä korostaa huhujen naurettavuutta.

Haaland itse saattaa lomailla rennosti Kreikassa tällä hetkellä, mutta muu futismaailmaa spekuloi vielä hänen tulevaisuuttaan. Drotmundissa pelaavaa Haalandia on viety kovaa vauhtia eri Euroopan suurseuroihin, mutta mitään varmaa mahdollisesta siirrosta ei vielä tiedetä. Haalandilla on sopimusta Dortmundin kanssa jäljellä vielä vuosi, eikä selvää olekkaan, onko saklasaisseura ylipäätään valmis tähdestään luopumaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut