Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähteet: Leeds jahtaamassa 200 miljoonan euron pakkia Barcelonasta – peliaika jäänyt vähiin

Barcelonan Junior Firposta on tullut Leedsin siirtokohde
AOP

Lähteet kertovat, että Leedsin tähtäimessä on Barcelonassa vähäiselle peliajalle jäänyt vasen laitapuolustaja Junior Firpo.

Miehelle olisi kysyntää myös West Hamissa ja Southamptonissa, ja tämän lisäksi kosijoita löytyy useista eri sarjoista. Yksi asia mikä houkuttaa ostajaehdokkaita on varmasti Barcelonan tarjoama alennuslappu.
24-vuotiaasta Junior Firposta piti tulla tulevaisuuden Barcelonan runkopelaajia. Tämän johdosta, kun mies hankittiin Real Betisistä vuonna 2019, laitettiin hänen sopimukseensa huima 200 miljoonan euron vapautusehto.

Kuitenkin viime kaudella mies jäin vähäiselle peliajalle ja nyt Barcelona olisikin nyt nähtävästi valmis myymään nopeajalkaisen laitapakin. Hintaa miehellä olisi noin 20 miljoonaa ja sillä Barcelona saisi rahoitettua kesän muita ostoksia.

Ja vaikka kosijoita olisi useita, espanjalaislähteet arvioivat juuri Leedsin olevan ennakkosuosikki miehen seuraavaksi joukkueeksi. Asiasta ensimmäisenä raportoi Catalunya Ràdio.

Espanjalaisen Firpon vahvuuksiin luetaan erityisesti hänen kykynsä kuljettaa palloa ylöspäin. Pallo pysyy nuorukaisen jaloissa vaivatta ja 1,84 metriä pitkä varsi tarkoittaa, että hän voittaa usein myös pääpalloja niin hyökkäys kuin puolustuspäässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset