Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Evertonin valmentaja valinta puhuttaa – Fanit kiehuvat raivosta, rivoja graffiteja stadionilla

Kaikki eivät haluaisi Rafa Beniteziä Evertoniin
AOP

Kesän jatkuneet valmentajan etsinnät näyttäisivät vihdoin olevan tulossa kohti loppusuoraa.

Evertonin kausi päätyi pettymykseen ja yllätykseen. Ensinnäkin joukkue jäi Valioliigassa sijalle 10. Toisekseen Carlo Ancelotti jonka piti nostaa Everton kärkikahinoihin lähti yllättäen Real Madridin peräsimeen.

Pitkien haastatteluiden ja spekuloinnin jälkeen näyttäisi siltä, että Evertonin seuraavaksi valmentajaksi olisi nousemassa Rafael Benitez. Viimeiset kaksi kautta mies on valmentanut kiinassa Dalian Yifangia.

Yleensä fanit olisivat riemuissaan saadessaan valmentajan, jolla on 13 isoa mestaruutta vyönsä alla, joista yksi sattuu olemaan Mestarien liigan voitto. Ongelma Everton-faneille onkin, että Mestarien liigan voiton Benitez haki Evertonin verivihollisen Liverpoolin peräsimessä.

Benitezin kuusi kautta Liverpoolin peräsimessä 2004-2010 olikin aikakausi, minkä moni Everton fani haluaisi unohtaa. Aikakausi milloin punapaidoista tuli Liverpoolin kaupungin ehdottomia kuninkaita Evertonin kustannuksella.

Monet Everton fanit eivät haluakaan Goodison Parikille valmentajaa, joka toimi niin pitkään pahimpien kilpailijoiden peräsimessä. Ja vaikka suurin osa huutelusta on jäänyt Twitteriin, ovat fanit myös lähteneet stadionille spray-pullojen kanssa ilmoittamaan mielipiteensä uudesta valmentaja-ehdokkaasta. Eikä rivouksilta ole vältytty.

Rafael Benitez saattaakin olla Evertonin omistajan Farhad Moshirin isoin uhkapeli tähän mennessä. Fanit ovat tähän saakka kunnioittaneet omistajaansa ja hänen tekemiä isoja sijoituksiaan. Mutta jos Benitez ei saa kiinni menestyksen syrjästä nopeasti ja voita Everton faneja puolelleen voi ensikauden kotipeleistä tulla kovin tukalia.

Toisaalta Evertonilla on tällä hetkellä vahva nuori joukkue ja iso siirtobudjetti. Kuitenkin jos Benitez menestyy Evertonin peräsimessä ja hakee ensi kaudella voittoja Liverpoolista, voikin Moshirin asema fanien lellikkinä vahvistua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset