Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

HJK:n joulu tulossa varhain – Glen Kamaran joukkuekaveri kustantamassa ensi kauden budjetin?

Alfredo Morelos
AOP

HJK:n kausi on täydessä vauhdissa, mutta hieman yllättävästä syystä helsinkiläisten katse on kohdistunut tiukasti siirtomarkkinoille.

Tämä johtuu siitä, että HJK:n entinen hyökkääjätähti, maaleistaan ja tulisesta luonteestaan tunnettu, Alfredo Morelos näyttäisi olevan vaihtamassa seuraa. Mies voitti Glen Kamaran kanssa viime vuonna Skotlannin mestaruuden Rangersin paidassa, mutta nyt FC Porto haluaisi ostaa kolumbialaisen.

Rangersin paidassa mies on latonut 56 maalia 118 ottelussa. HJK:lle mies ehti laukoa 2016-2017 mukavat 27 maalia 42 ottelussa. Maaleja 25-vuotias hyökkääjä on aina laittanut pussiin tasaiseen tahtiin, ja viime kausina myös pelin muut osa-alueet ovat parantuneet.

Pallon pitäminen ja muiden pelaajien hyökkäyksiin mukaan tuominen on erityisesti kehittynyt, mikä on houkuttanut portolaisia. Viime kaudella mies jäi myös poikkeuksellisesti ilman punaisia kortteja, vaikka hyökkääjän 7 keltaista korttia kertoo, että kärsivällisyys ei vieläkään ole miehen suurin hyve.

HJK:n kannalta Rangersin ja Porton välisestä kaupasta mielenkiintoisen tekee HJK:n aikoinaan solmima sopimus. Helsinkiläiset nimittäin myivät miehen miljoonalla eurolla, mutta saavat myös 10% kauppahinnasta, jos Rangers myy miehen eteenpäin.

Kun otetaan huomioon, että Daily record on arvioinut miehen hinnan nousevan jopa 17 miljoonaan euroon, tarkoittaisi tämä 1,7 miljoonan euron pottia HJK:lle. Tämä sattuu olemaan tasan sama summa, kun HJK:n pelaajabudjetti on tänä vuonna, joten Morelosin seuran vaihdosta voisi tulla aikainen joululahja helsinkiläisille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset