Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Chelsea valmis myymään oman kasvattinsa – faneilta yksimielinen mielipide asiaan

Tammy Abraham
AOP

Chelsean Tammy Abraham saattaa matkata kesän siirtoikkunassa pois Stamford Bridgeltä, eivätkä chelseafanit ole siitä mielissään.

Abraham pelasi vielä Frank Lampardin alaisuudessa keskeisessä asemassa Chelseassa, mutta nykyisen managerin Thomas Tuchelin alaisuudessa hyökkääjälle ei ole tahtonut löytyä samanlaista roolia. Hyökkääjä ei ollut edes vaihtopenkillä kun Chelsea pelasi FA cupin sekä Mestarien liigan finaalissa.

Miehelle on huhuttu noin 40 miljoonan punnan hintalappua ja jo nyt useampi seura olisi tämän englantilaisesta valmis maksamaan.

Aston Villa taitaa olla tällä hetkellä todennäköisin ostaja miehelle. Villa on jo varmistanut Emi Buendian siirron Arsenalin nenän alta ja seura haluaa seuraavaksi napata Abrahamin itselleen. Erityisesti, mikäli seura menettäisi tähtensä Jack Grealishin Manchester Citylle, olisi miehistössä paikka vapaana maalintekijälle.

Abraham onkin Dean Smithin alaisuudessa Aston Villassa pelannut aiemminkin, kun hyökkääjä vietti kauden lainalla seurassa. Nuorukainen iski tuolloin 40 esiintymisessään yhteensä 26 maalia, joten ei ihmekään, että Smith ja Villa hänet haluaisivat pysyvästi seuraan.

Villa voi kuitenkin joutua vielä kamppailemaan siirrosta West Hamin kanssa, jonka on myös kerrottu olevan hyökkääjästä kiinnostunut. West Ham ei kuitenkaan välttämättä ole valmis miehestä ihan 40 miljoonaa puntaa pulittamaan.

Sinisten fanit eivät ole Chelsea akatemian kasvatti Abrahamin mahdollisesta lähdöstä innoissaan. Monia faneja huolestuttaa joukkueen hyökkäyspään kaventuminen, ainakin, jos Olivier Giroudin huhuttu lähtö seurasta toteutuu myöskin. Monet fanit haluaisivat myös nähdä seuran oman kasvatin pysyvän seurassa. Chelsealla olisi kuitenkin Abrahamin myynnistä saataville varoille jo käyttöä, kun seuran huhutaan jahtaavan futismaailman yhtä kuumimmista nimistä – Erling Haalandia.

Fanit ilmaisivat mielipiteensä siirrosta twitterissä:

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset