Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähteet: Teemu Pukki saamassa rinnalleen Chelsean superlahjakkuuden

AOP

Norwichin myytyä Emi Buendian joukkueella on varoja vahvistaa joukkuettaan ennen Valioliigakauden alkua.

Siirtoikkunan alussa Norwich päätti laittaa sijoituksensa lihoiksi ja myi Emi Buendian historiansa suurimmalla siirtosummalla.

Tämä vapauttikin pienellä budjetilla toimivalle seuralle varoja hankkia vahvistuksia minkälaisia ei todennäköisesti muuten olisi nähty. Nyt Sky Sports uutisoi, että joukkue on saamassa kovan vahvistuksen Chelseasta nuoren Billy Gilmourin muodossa.

Isoa nuorisoakatemiaa pyörittävä Chelsea peluutti Gilmouria 11 kertaa viime kaudelle. Näiden pelien aikana 20-vuotias vakuutti niin, että sai paikan Skotlannin maajoukkueessa. Mies pelasikin erinomaiset pelit, ja vakuutti erityisesti Englanti pelissä. Siinä nuorukainen hallinnoi keskikenttää suveneeristi englantilaisten konkarien kustannuksella, rikkoen tehokkaasti Englannin pelin.

Mies kuitenkin pääse suuremman huomion kohteeksi, kun hän testasi positiivisen koronatuloksen, joka johti myös Mason Mountin ja Bill Chillwellin eristykseen. Vaikka erinomainen parivaljakko puuttuikin, onnistui Englanti kaatamaan Saksan kotiyleisönsä edessä.

Gilmouria arvostetaan erityisesti hänen peliälynsä ansiota. Hän on hyvä pitämään palloa tiukoissakin tiloissa, on teknisesti taitava ja hyvä syöttelijä. Ahkerasti puolustava ja hyökkääjä onkin erinomainen laittamaan käyntiin vastahyökkäyksiä. Daniel Farke varmasti uskookin, että Gilmourin nopeat vastahyökkäykset ja Teemu Pukin juoksut voivat tehdä joukkueesta erittäin vaarallisen jopa syvällä puolustusasemissa istuessaan.

Chelsea oli nähtävästi valmis luopumaan superlahjakkaasta Skotistaan yhdeksi kaudeksi, jotta mies saisi enemmän Valioliigapelejä vyönsä alle. Näin joukkue huolehtii, että heidän tulevaisuutensa tähti pääsee kehittymään mahdollisimman tehokkaasti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset