Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

IS: HIFK:n Christoffer Perret EM-kisareissulla korona-altistuneille: “Nyt ei ole heidän aikansa tulla stadionille”

HIFK jalkapallo fanit
AOP

Keskiviikkona pelataan Veikkausliiga-kauden ensimmäinen Stadin derby HIFK:n ja HJK:n välillä. Tavanomaisten koronamurheiden lisäksi lisäpäänsärkyä aiheuttavat jalkapallon EM-kisoista palanneet fanit, joista osa on altistunut koronalle.

HIFK:n toimitusjohtaja Christoffer Perret toivottaa kummankin joukkueen fanit tervetulleiksi stadionille, joka vetää nykyrajoitusten mukaan 5500 katsojaa. Perretin mukaan tiistaina käydyssä palaverissa seurojen, lääkärien ja viranomaisten kanssa kiinnitettiin erityistä huomiota jonottamiseen ja maskikäyttäytymiseen. HIFK edellyttää ottelussa maskin käyttöä. Rajoitettu kapasiteetti lyhentää jonoja.

Myös fanien kanssa on käyty keskustelua ottelukäytännöistä hyvässä hengessä.

- Olemme keskustelleet kannattajien kanssa. Toivomme, että kaikki noudattavat sääntöjä. Jos ei, niin sitten käytössä ovat normaalit tapahtumaturvallisuuden keinot: muistutus, kehotus kuulutuksin ja kyltein ja muuta. Ja järjestyksenvalvojat voivat käydä huomauttamassa. Jos toiminta on oikein räikeää ja vaarallista, sitten tilanteeseen voi joutua puuttumaan, Perret kertoo.

EM-kisoista palanneille faneille Perretillä on kuitenkin selvä viesti.

–  Jos on altistunut kisamatkan aikana esimerkiksi bussissa tai baarissa, silloin pitää jäädä kotiin. Nyt ei ole heidän aikansa tulla stadionille. Olemme myös kuulleet monista, jotka ovat jo sanoneet, että eivät aio tulla peliin keskiviikkona., Perret toteaa.

Lähde: Ilta-Sanomat

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga