Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Kyseenalainen vapaapotku ratkaisi kiivaan stadin derbyn

HIFK - HJK
AOP

Veikkausliigakauden ensimmäinen stadin derby nähtiin keskiviikkona, kun liigassa pelattiin täysi ottelukierros. HIFK isäinnöi paikallisvastustajaansa HJK:ta.

Stadin derby oli tuttuun tapaan tälläkin kertaa tunnetta täynnä. Tiukka kamppailu päättyi lopulta HJK:n niukkaan voittoon.

HJK jatkaa siis vahvaa tekemistään ja etenee liigan kärjessä veturin lailla. Helsingin IFK:lla ei loppujen lopuksi ollut illan pelissä todellista mahdollisuutta voittoon. IFK taisteli tiukasti loppuun asti, mutta HJK pelasi kontrolloidusti sekä maltilla ja piti ottelun koko ajan hallinnassaan. Kyseenalainen maalin johtanut vapaapotku sekä ulosajo veivät IFK:n viimeisetkin mahdollisuudet pisteisiin.

Ottelun ainoa maali nähtiin ensimmäisen puoliajan lopulla, kun Filip Valencic laukoi vapaapotkusta upealla laukauksella Klubin johtoon. Maali oli ehdottomasti yksi kauden upeimmista, mutta vapaapotkuun johtanut tilanne herätti keskustelua.

Moshtagh ”Mosa” Yaghoubi sekä Lucas Lingman kamppailivat pallosta ja Lingman astui tilanteessa pallon päälle ja kaatui. Hieman kyseenalaisesti ottelun erotuomari tuomisti tilanteesta kuitenkin HJK:lle vapaapotkun, josta syntyi lopulta myös ottelun voittomaali.

Toisella puoliajalla IFK:n iltapuhde hankaloitui entisestään. HJK:n David Browne karkaa läpiajoon, ja IFK puolustaja Macario Hing-Gloveri rikkoo tilanteessa, estäen lopulta Brownelta selvän maalintekopaikan. Ottelun erotuomari ei asiaa pitkään pohdi, vaan nostaa tilanteesta Hing-Gloverille suoran punaisen kortin.

IFK:lla oli kova työ toisella puoliajalla yrittää kuroa Klubin johtoa kiinni miehen alivoimalla. Tappioasemassa pelannut IFK alkoi näyttää myös turhautumistaan ja tunteetkin kuumenivat hetkittäin pelaajien välillä. IFK ei lopulta kunnon kiriä saanut aikaiseksi, joten fiksusti pelannut HJK nappasi derbyvoiton.

Veikkausliigaa on tietysti vielä paljon jäljellä, eikä voittajia vielä julisteta. HJK majailee kuitenkin sarjataulukon kärjessä huolestuttavan rennon oloisesti. Joukkueen täytyisi kärsiä melkoinen romahdus, jotta mestaruus siltä karkaisi käsistä.

Eikä Klubi näytä romahduksen merkkejä, ei sitten ollenkaan. Sillä alkaa tulevalla viikolla Mestarien liiga karsinnat ja paikka Euroopassa onkin, Veikkausliigan mestaruuden lisäksi, joukkueen selkeä tavoite.

Tappiosta huolimatta, myös HIFK saa olla tyytyväinen. Vaikkei sen rahkeet voittoon riittäneetkään, on joukkueen suunta oikea. Tappio on IFK:lle vasta kauden toinen, joten myös paljon hyvää sen tekemisessä on.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga