Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Yle: Stadin derbyn järjestelyt onnistuivat HIFK:n toimitusjohtajan mukaan hyvin

Stadin derby 30.6.2021
AOP

HIFK:n ja HJK:n välinen Veikkausliiga-kauden ensimmäinen Stadin derby oli monella tavalla odotettu ottelu. Fanit olivat innoissaan kauden ensimmäisestä paikallispelistä, mutta seurat taas huolissaan koronasta johtuvista ongelmista.

Kuten aiemmin kirjoitimme, HIFK:n toimitusjohtaja Cristoffer Perret ilmoitti ennen Stadin derbyn alkua, ettei EM-kisareissuilla altistuneille kannattajille ole hyvä idea tulla peliin paikan päälle. Perret oli pelin jälkeen huojentuneella tuulella, koska asiat olivat menneet hyvin.

– Huojentunut fiilis siitä, että saimme vietyä tapahtuman läpi kaikesta mylläkästä ja pelosta huolimatta. Saimme tunnelmaltaan hyvän ja kentällä kovan pelin. Tämä oli oikea derby. Kaikki ei mennyt täydellisesti, joten opittavaa ja parannettavaa on, mutta ihan ok tapahtuma, Perret kertasi.

Bolt.works-stadionilla nähtiin monin paikoin, että turvavälit ja maskien käyttö pääsivät välillä unohtumaan katsojilta, mutta Perret kertoo, että seuroja ei myöskään tällä hetkellä velvoiteta varmistamaan näiden toteutumista.

– Tämän hetken rajoituksilla tällä alueella pitää antaa mahdollisuus välttää fyysistä kontaktia. Sitten jos joku tietentahtoen haluaa pitää kädestä kiinni ja pomppia vierekkäin, niin sen estämiseen meitä ei meitä velvoiteta. Me olemme varanneet tarpeeksi tilaa, että turvavälit ovat mahdollisia. Jos ihmiset haluavat seistä vierekkäin, se on viime kädessä heidän oma asiansa, Perret toteaa.

HIFK sai kehuja viranomaisilta hyvin järjestetystä tapahtumasta.

– Saimme viranomaisilta ja virallisilta valvojilta myöskin kiitoksia siitä, että oli hyvin järjestetty. Huomautettiin, ettei päädyissä ihan kaikki noudattanut ohjeita, mutta siinäkin todettiin sekä ennakkoon että pelin aikana, että meitä ei velvoita pitämään ihmisiä erillään, vaan meitä velvoitetaan mahdollistamaan se, Perret kertoi.

Lähde: Yle

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga