Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

RB Leipzigin paras maalintekijä Valioliigaan – 5 vuoden sopimus Leicesterin kanssa varmistui

Patson Daka siirtouutiset
AOP

Leichester city on solminut viiden vuoden sopimuksen sambialaisen Patson Dakan kanssa. Leicester City pulitti hyökkääjästä noin 23 miljoonaa puntaa Itävallan Bundesliigaa pelaavalle Red Bull Salzburgille.

Sambialaishyökkääjä on Brendan Rodgersin Leicesterin kesän siirtoikkunan ensimmäinen hankinta ja seura aloittikin kovalla siirrolla. 22-vuotias Daka oli viime kaudella Itävallan bundesliigan paras maaintekijä ja miehen toivotaankin tuovan myös Leicesterin hyökkäykseen monipuolisuutta sekä tuoreutta.

Daka teki viime kauden kaikissa pelaamissaan 42:ssa ottelussa yhteensä 34 maalia auttaen RB Leipzigin kahdeksanteen peräkkäiseen liigan mestaruuteen. Itävallan bundesliigassa Daka teki 28 ottelussa 27 maalia. Dakan huikea kausi palkittiin myös liigan parhaan pelaajan tittelillä.

Leicester tiedotti Dakan siirrosta sivuillaan. Daka kommentoi Leicesterin sivuilla myös itse siirtoaan. ”Olen niin innoissani liittymisestä tähän hienoon ja historialliseen seuraan. Se on ollut unelmani jo pitkään ja odotan iloisena sekä innoissani tulevaa.”

”Olen seurannut Leicesteria siitä asti, kun seura voitti Valioliigan mestaruuden. Koen, että Leicester on juuri oikea paikka minulle, sillä joukkue taistelee tosissaan mestaruuksista. Tiedän, ettei se tule olemaan helppoa, mutta olen valmis uuteen haasteeseen.”

”Tulen antamaan seuralle parhaani joka ikinen päivä ja odotan jo kovasti kaikkien Leicester City fanien kohtaamista stadionilla.”

Myös RB Leipzig tiedotti Dakan lähdöstä twitter tilillään. Twiitissä Salzburg kiittää Dakaa kuluneista vuosista ja toivottaa tälle onnea tulevissa haasteissa.

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Daka nähdään tositoimissa Valioliigassa elokuussa, kun Leicester kohtaa kauden avauksessaan Wolverhamptonin kotistadionillaan 14.8.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset