Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Ex-Liverpool valmentaja hyppää paikallisvastustaja Evertonin peräsimeen

Rafael Benitez
AOP

Everton on nyt vahvistanut Rafael Benitezn olevan seuran uusi manageri. Seura tiedotti asiasta muun muassa twitter tilillään.

Mahdollisesta valmentajavalinnasta on huhuttu jo pidempään, mutta nyt päätös on virallinen. Eivätkä Everton fanit ole päätökseen tyytyväisiä. Benitez on nimittäin Evertonin paikallisvastustajan Liverpoolin entinen valmentaja. Espanjalaisvalmentaja toimi Liverpoolin managerina vuosina 2004-2010. Menestyksekkään valmentajan meriitit eivät Everton faneilla paljoa paina, sillä useat Benitezin mestaruuksista ovat tulleet juuri Liverpoolin kanssa.

Benitez johdatti Liverpoolin aikanaan esimerkiksi vuoden 2005 Mestarien liigan mestariksi sekä seuraavana vuonna FA cupin voittoon. Menestyksekäs manageri on Liverpoolissa legendan maineessa, jonka vuoksi osa Everton faneista ei ole uudesta valmentajasta innoissaan.

Evertonin stadionille Goodison Parkille on muun muassa ripustettu bannereita, joissa ilmoitettiin, ettei Benitez ole tervetullut seuraan.

Everton on solminut Benitezin kanssa kolmen vuoden sopimuksen. Espanjalainen palaakin nyt siis Valioliigaan muutaman kauden tauon jälkeen. Benitez jätti Valioliigan samalla kun manageri jätti tehtävänsä Newcastlen managerina vuonna 2019. Ja nyt yli kymmenen vuoden tauon jälkeen Benitez palaa Liverpooliin – tällä kertaa kuitenkin toiselle laidalle kaupunkia.

Evertonin sivuilla Benitez kommentoi sopimustaan iloisena. ”Olen erittäin iloinen liittymisestäni Evertoniin. Uskon, että Everton on seura, jolla on mahdollisuuksia moneen. Olen päättäväinen ja haluan auttaa tätä hienoa seuraa saavuttamaan tavoitteensa.”

Benitez on uuden sopimuksen myötä ensimmäinen manageri, joka on valmentanut niin Liverpoolia kuin Evertoniakin. Benitezillä on kova työ edessään, kun hän pyrkii johdattamaan Evertonin mukaan europeleihin. Joukkue sijoittui menneellä kaudella Valioliigassa vaatimattomasti vasta kymmenenneksi. Benitez korvaa managerina Carlo Ancelottin, joka siirtyi Real Madridin peräsimeen.

Benitez saa ensikosketuksen Liverpoolin siniseen puoleen, kun pelaajat palaavat tositoimiin heinäkuun alussa. Everton aloittaa Veikkausliigakauteen valmistautumisen 5. heinäkuuta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset