Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Veikkausliigan Haka-Honka-ottelussa käsittämätöntä sekoilua ulosajon kanssa – Palloliitto oikaisi väärän tuomion

Eero-Matti Auvinen Haka
AOP

Keskiviikkona FC Haka ja FC Honka kohtasivat Valkeakoskella Veikkausliigan ottelussa. Erotuomari Peiman Simani tuomitsi Hongalle rangaistuspotkun toisella puoliajalla ja ajoi suoralla punaisella kortilla Hakan Eero-Matti Auvisen ulos. Tilanteesta surkuhupaisan teki se, että Auvinen ei ollut rikkonut pelaaja.

Tilanteessa Hongan hyökkääjä Jean Marie Dongou sai pystysyötön ja irtosi Niklas Fribergin vartioinnista. Friberg tarttui Dongouhun kaksin käsin kiinni ja esti miehen etenemisen. Erotuomari Peiman Simani vihelsi tilanteesta rangaistuspotkun Hongalle ja kaivoi taskustaan punaisen kortin, mutta näyttikin sitä Eero-Matti Auviselle.

Lucas Kaufmann tasoitti rangaistuspotkusta 1-1-lukemat ja se jäi myös lopputulokseksi. Auvinen oli tilanteesta raivoissaan.

– Olin ainakin kahden metrin päässä tilanteesta. Ensin hämmästyin, kun ylipäätään pilkkua näytettiin. Ja sitten pöyristyin, kun punaista näytettiin minulle. Niklas kävi sanomassa tuomarille että se oli hän, jolle olisi kuulunut kortti. Ei auttanut, Auvinen taivasteli Itä-Savon haastattelussa.

Friberg yhtyi Auvisen ihmettelyihin Ruudun ottelulähetyksessä.

– Oli homma ihan hanskassa, mutta harmittavasti mokasin tuon, että jouduin repimään Dongoun nurin ja aiheutin sen pilkun. Kävin sanomassa, että minä olin se, joka siinä repi, mutta he nyt tekivät tällaisen päätöksen sitten. En osaa sanoa, Friberg totesi.

Haka teki valituksen Palloliitolle väärästä tuomiosta ja torstaina Palloliitto oikaisikin tuomion. Auvisen punainen kortti ja pelikielto peruttiin ja ne kohdennettiin Fribergille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga