Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Jasin Assehnoun ratkaisi Veikkausliigassa tiukan kamppailun FC Lahdelle

Jasin Assehnoun
AOP

Veikkausliigassa pelattiin tiukka kamppailu FC Lahden sekä SJK:n välillä sunnuntai-iltana Lahdessa. SJK ei ole koskaan voittanut FC Lahtea vieraissa, eikä tilastoihin tullut tälläkään kertaa muutosta.

Johtoasemassa pitkään pelannut SJK joutui nimittäin lopulta taipumaan lahtelaisten paineen alla ja toteamaan isännät paremmaksi. FC Lahti voitti ottelun lukemin 2-1.

Ottelun ensimmäisellä puoliajalla SJK hallitsi peliä ja onnistuikin maalinteossa vajaan 20 minuutin pelin jälkeen. Omalla puoliskollaan pallon saanut Murilo Henrique de Araunjo Santos lähti etenemään kohti lahtelaismaalia nopeasti ja suoraviivaisesti. Murilon loistava syöttö maalille tavoitti Jake Jarvisin, joka viimeisteli pallon varmasti verkkoon ohi lahtelaisvahti Antonio Regueron.

Toisella puoliajalla nähtiin aktiivisempi Lahti. Joukkue oli toisen jakson alussa vahvempi ja se tasoittikin ottelun 55. minuutilla. Pyry Lampinen puski keskityksestä pallon maalille ja Macoumba Kandji pääsi viimeistelemään maalin.

Lahti oli päästä heti perään jo iskemään toisen maalin, kun Timi Lahti laittoi pallon maaliin. Tilanne tuomittiin kuitenkin paitsiona ja ottelua jatkettiin tasalukemista.

Ottelun ratkaisu nähtiin aivan pelin lopussa, kun SJK:n Ville Tikkanen rikkoi aivan kuudentoista rajalla Lahden Eemeli Virtaa. Pallo vietiin pilkulle, josta Jasin Assehnoun laukoi varmasti Lahdelle voitto-osuman.

Hyökkäyspäässä vaikeuksista kärsineen SJK:n valmentaja Jani Honkavaara ihmetteli tappiota todella ottelun jälkeen. Joukkue sai maalipaikkoja luotua monta, mutta verkkoon asti palloa ei saatu. Ja kun Lahti hyödynsi omat tilanteensa, oli SJK:lle luvassa pettymys.

Veikkausliiga julkaisi Honkavaaran kommentit ottelusta: ”Meillä ei ole ollut yhdessäkään kauden muussa ottelussa näin paljon maalipaikkoja kuin nyt oli. En edes oikein ymmärrä, miten pystyimme jäämään yhteen tehtyyn osumaan.”

”Vähän turhaan lamaannuimme toisen jakson alussa. Sen jälkeen otimme otteen ja loimme jotakuinkin viisi loistavaa paikkaa. Tappiota on vaikea niellä. Tuntuu, että lahjoitimme voiton lahtelaisille”

Voitolla FC Lahti nousi sarjataulukossa nyt neljänneksi ja venytti tappiottomion otteluiden putkensa jo seitsemän ottelun mittaiseksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga