Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Brasilia taisteli Copa American välieriin alivoimaisena – Chile antoi tiukan vastuksen

Brasilia kaatoi Chilen 1-0
AOP

Copa American hallitseva mestari Brasilia kaatoi Chilen 1-0 ja etenee turnauksen semifinaaliin. Ottelun ensimmäisellä puoliajalla ei juuri hyvillä tilanteilla juhlittu, Brasilian hallitessa palloa ja Chilen puolustaessa tarkasti.

Paras paikka siunaantui Brasilian Gabriel Jesukselle, joka jatkoi Neymarin keskityksen suoraan ilmasta hieman Claudio Bravon vartioiman Chilen maalin ohi. Kun 43 minuuttia oli pelattu, sama kaksikko oli jälleen asialla, mutta Bravo torjui upeasti.

Ottelun ratkaisu nähtiin toisen puoliajan alussa kun tauolla kentälle otettu Lucas Paquetá onnistui maalinteossa. Neymarin upea seinäsyöttö löysi Paquetán Chilen puolustuslinjan takaa ja Flamengon keskikenttäpelaaja latasi pallon verkkoon voimalla.

48.minuutin kohdalla nähtiin vaarallinen tilanne kun Gabriel Jesus meni holtittomasti korkeaan palloon, potkaisten Chilen Eugenio Menaa leukaan, joka putosi välittömästi maahan. Suora punainen kortti oli täysin ansaittu, eikä Jesus itsekään kyseenalaistanut tuomarin päätöstä. Tahaton mutta vaarallinen rike josta selvittiin säikähdyksellä, kuin ihmeen kaupalla Mena oli hetken kuluttua pelikunnossa.

Jouduttuaan miesalivoimalle, Brasilia alkoi vetäytymään omalle kenttäpuoliskolleen, Chilen ottaessa pelin haltuunsa. Kun 61 minuuttia oli pelattu Chile kävi erittäin lähellä tasoitusta. Vapaapotkun jälkitilanteesta Eduardo Vargas iski maalin mutta VAR-tuomio pelasti Brasilian takaiskulta. Todella niukka mutta oikea paitsiotuomio. Tämän jälkeen pallo kävi vielä kertaalleen ylärimassa ja peli näytti kääntyvän Chilen hyväksi.

Ottelun loppua kohti molemmat joukkueet kuitenkin väsyivät ja tempo putosi. Chile ei näyttänyt millään keksivän keinoja vaarallisten maalipaikkojen luomiseksi ja pysyi Brasilian muodon ulkopuolella. Jalat alkoivat painaa ja ratkaisut viimeisellä neljänneksellä jättivät toivomisen varaa. Murtavat syötöt sekä juoksut puolustuksen selustaan jäivät puuttumaan, eikä Brasilian pakkaa saatu liikutettua tarpeeksi. Miesylivoimaa olisi pitänyt pystyä hyödyntämään paremmin.Toisaalta Brasilia taisteli hienosti ja osoitti luonnetta vaikkei se missään nimessä ole parhaimmillaan joutuessaan puolustamaan pitkiä jaksoja. Canarinho elää ja kuolee hyökkäyksestä ja voi olla ylpeä jatkaessaan välieriin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut