Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Rabiotin, Mbappen ja Pogban äidit tappelussa EM-kisoissa – syyttelivät toistensa poikia tappiosta

Adrien Rabiot
AOP

Ranskan maajoukkue ei taistellut kentällä tarpeeksi jatkaakseen EM-kisoissa vaan kärsivät shokkitappion Sveitsille. Vaikka kisat ovat ohi, on taistelu ranskalaispelaajien äitien välillä vasta alkanut.

RMC Sports raportoi, että ranskalaistähtien äidit ajautuivat sanasotaan katsomossa katsoessaan häviäviä poikiaan. Tilanne ilmeisesti lähti käyntiin Bucharestissa pelatussa Ranska-Sveitsi ottelussa, kun Adrien Rabiotin äiti suuttui Paul Pogban menetettyä pallon keskikentällä, mikä johti Sveitsin tasoitusmaaliin. Rabiotin äiti oli selkeästi tuohtunut ja tunteet hänen ja Pogban äidin välillä kuumenivat.

Riitely Bucharestin katsomossa vain paheni, kun Veronique Rabiotin vihan kohteeksi joutui Kylian Mbappen vanhemmat. Tilannetta edelsi Mbappen epäonnistunut pilkku rangaistuskilpailussa, joka johti Ranskan shokki karsitumiseen.

Nähtävästi ottelun jälkeen Rabiotin äiti myös haukkui median, koska he ovat kohdelleet Mbappea liian silkkisin hansikkain.

Didier Dechampsin täytyykin huolestua joukkueensa pelaajien egoista. Myös ennen EM-turnausta joukkueen pelaajat olivat tuohtuneita toisilleen. Tämä herättääkin kysymyksiä siitä, voiko isoista egoista muodostuvan ryhmän saada pelaamaan hyvin joukkueena ja kenet kannattaa valita MM-kisan karsintojen otteluihin.

Tällä kertaa tämä sovittelu egojen välillä ei selkeästi onnistunut, sillä turnauksen ennakkosuosikiksi spekuloitu Ranska tippui jo parhaan 16-kierroksella, näyttämättä ikinä kynsiään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut