Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Christian Eriksen kuvattuna julkisuudessa ensimmäistä kertaa onnettomuuden jälkeen

Christian Eriksen
AOP

Tanskan numero 10, Christian Eriksen, on kuvattu julkisuudessa ensimmäistä kertaa sitten ottelun, jossa miehen sydän pysähtyi.

Tanska pelasi EM-avausotteluaan Suomea vastaan, kun Eriksen lyyhistyi yhtäkkiä maahan ja miestä jouduttiin elyttämään useiden minuuttien ajan kentällä. Eriksen on sittemmin itsekin ilmoittanut voivansa paremmin ja Tanska on edennyt pelottavan tragedian jälkeen sensaatiomaisesti turnauksen neljän parhaan joukkoon.

Eriksen on nyt kuvattu ensimmäistä kertaa onnettomuuden jälkeen julkisuudessa. Mies kuvattiin yhteiskuvassa fanin kanssa Tisvildelejessä, noin 60 kilometrin päässä Kööpenhaminasta. Tanska-fani Bjorn Bindzus pääsi onnekkaasti hyvinvoivan näköisen Eriksenin kanssa yhteiskuvaan ja kuva onkin lähtenyt sosiaalisessa mediassa leviämään nopeasti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bjørn Bindzus (@bjornbindzus)

Nuori fani kertoi tanskalaiselle BT-lehdelle olleensa tilanteessa hermostunut. ”Olin hermostunut ja täysin sanaton, kun pääsin pyytämään häneltä (Erikseniltä) yhteiskuvaa. Mutta olen ylpeä, että sain sen tehtyä ja olen nyt todella iloinen.”

”Olimme kuvaamassa mainosta, kun yhtäkkiä lounasta syödessämme, näin hänet. Odotin, että hän oli lopettanut keskustelun tyttöystävänsä kanssa ja pyysin sitten häneltä kuvaa. Hän suostui kuvaan välittömästi.”

”Seuraan jalkapalloa erityisesti, kun Tanskan maajoukkue pelaa ja siellä lempipelaajani on ehdottomasti Christian Eriksen. En nähnyt onnettomuutta Suomea vastaan, mutta oli hienoa nähdä hänet terveenä ja hyvinvoivana.”

Tanska jatkaa unelmien turnaustaan ensi viikolla, kun se kohtaa Englannin turnauksen välierässä. Kotiyleisön edessä pelaava Englanti tulee ehdottomasti olemaan Tanskalle kova vastus, mutta joukkueella on tällä hetkellä kaikki tarvittavat eväät voittoon. Se on pelannut yhtenäisesti ja uskomattomalla taistelutahdolla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut