Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Veikkausliiga: Pirkanmaan herruus on Ilveksen, sarjanousijat jakoivat pisteet

Ilves vs Haka
AOP

Veikkausliigan neljän ottelun pelikierros pelattiin maanantaina päätökseen kahden ottelun voimin. Tampereella Pirkanmaan derbyssä kohtasivat Tampereen Ilves sekä FC Haka ja Oulussa nähtiin sarjanousijoiden AC Oulun ja KTP välinen kohtaaminen.

Pirkanmaan herruus pysyy toistaiseksi Ilveksellä, sillä joukkue otti niukan ja arvokkaan 1-0 voiton valkeakoskelaisista. Ottelun alku oli hieman hapuilevaa eikä otteluun saatu aikaan kunnon draivia. Ilves kärsi ottelussa hieman vammoista, sillä vähän jokaisella pelaajalla tuntui olleen pientä kramppia tai kolhua milloin missäkin.

Nuori joukkue taisteli kuitenkin täysillä loppuun asti. Joukkueen korkea puolustusmoraali piti Hakan poissa Ilveksen maalilta ja hyökkäyspään yksi osuma varmisti tamperelaisille kolme pistettä. Ottelun ainokaisen iski Eetu Mömmö, joka leikkasi taitavasti laidalta keskelle, hakien paikan laukaukselle. Loistava kuti aivan Hakan maalin etukulmaan ohitti Mika Hilanderin ja Mömmö sai juhlia ottelun voitto-osumaa.

Illan toisessa ottelussa sarjanousijat AC Oulu sekä KTP kohtasivat toistamiseen tällä kaudella. Tällä kertaa pelattiin Oulussa ja KTP lähti hakemaan revanssia. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Oulu oli lukemin 3-1 parempi.

KTP lähti otteluun uuden valmentajan voimin – Seuran valmentaja Argo Arbeiter erosi tehtävästään viime viikolla ja joukkuetta luotsaa ainakin väliaikaisesti espanjalainen Gabri Xatart.

Sarjanousijoiden välillä nähtiin jälleen tiukka kamppailu ja lopulta pisteen jaettiinkin. KTP otti ottelussa johtoaseman kymmenen minuutin pelin jälkeen David Ramadingayen maalilla. Joukkueen kapteeni riisti pallon hienosti keskikentällä ja pääsi vielä itse viimeistelemään sen Ouluvahti Juhani Pennasen jalkojen välistä maaliin.

Aivan loppuun asti ei KTP:n johto kuitenkaan kestänyt – ottelun 80. minuutilla Ruxi pääsee rauhassa puskemaan isännät kulmapotkusta tasoihin. Tasoitus oli ottelun pelitapahtumiin nähden ansaittu. Oulu pelasi toisella jaksolla vahvemman ja aktiivisemman näköisenä ja taisteli ottelun tasoihin.

Veikkausliigaa pelataan seuraavan kerran tulevana viikonloppuna. Sunnuntaina 11.7. pelataan ottelut Hakan ja KuPS:an välillä sekä FC Hongan ja Oulun välillä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga