Seuraa meitä:

La Liga

Manchester City löytänyt vaihtoehdon Harry Kanelle, ranskalaistähti saatavilla?

Nähdäänkö Griezmann Valioliigassa?
AOP

Manchester Cityn yrityksestä saada Tottenhamin ja Englannin kapteenia Harry Kanea ollaan saatu lukea jo pitkään, mutta Tottenhamin johtoportaaseen kuuluva Daniel Levy ei ole suostuvainen myymään Kanea kesken sopimuskauden. Jos Kane ei ole saatavilla, on Cityllä tähtäimessään FC Barcelonan tähtihyökkääjä Antoine Griezmann, kertoo Mundo Deportivo.

Cityn pitkäaikainen hyökkääjä Sergio Aguero siirtyi ilmaissiirrolla Barcelonaan, joten tarve mitat täyttävälle keskushyökkääjälle on valtava. Agueron Barcelona siirto tarkoittanee entistä vähemmän peliaikaa Griezmanille, joten hänkin saattaa olla kiinnostunut siirrosta Valioliigaan.

Barcelona tarvitsee myös rahaa, kun Lionel Messin jatkosopimus pitäisi saada aikaan. Griezmannin myynnistä saatavista rahoista saisi hyvin varoja talousvaikeuksissa olevan joukkueen suurimman tähden kiinnittämiseksi. Barcelona on myös kiinnostunut jopa kolmesta Cityn pelaajasta Aymeric Laportesta, Bernardo Silvasta ja Joao Cancelosta, joten myös vaihtokauppa voi tulla kyseeseen.

Asiaan tuskin saadaan selvyyttä ennen kuin Englannin ja Kanen EM- turnaus päättyy, mutta taustalla töitä tehdään molempien vaihtoehtojen selvittämiseksi. Cityn päätähtäin on Kanessa, sillä hän on todistanut tasonsa Valioliigassa ja hän on Griezmannia kolme vuotta nuorempi.

Kumpikaan tähtihyökkääjistä ei tule olemaan halpa, sillä Kanen markkina-arvo on Transfermarkt:in mukaan 120 miljoonaa euroa ja Griezmannin sopimusta Barcelonan kanssa on jäljellä vielä 3 vuotta. Vaikka Cityllä on voimassa oleva sopimus Gabriel Jesusin kanssa, on Cityn managerilla Pep Guardiolalla tarve uudelle keskushyökkääjälle.

Lähde: Mundo Deportivo

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta La Liga