Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähteet: Leeds kaappaamassa Jadon Sanchon korvaajaksi suunnitellun nuorukaisen

Noni Madueke kuvassa vasemmalla
AOP

Leeds on ollut aktiivinen kesämarkkinoilla, ja ensi kaudella joukkueessa tullaan todennäköisesti näkemään uusia mielenkiintoisia pelaajia. 

Leeds on nähtävästi askeleen lähempänä Barcelonan laitapakin Junior Firpon hankinnan varmistumista. Samaan aikaan joukkue on menettämässä erinomaisesti EM-kisoissa pelanneen laitapakkinsa Ezgjan Alioskin,  jonka sopimus on loppumassa. Pohjois-Makedonialainen on näillä näkymin muuttamassa Turkin sarjaan.

Leedsin rahakirstuissa näyttäisi kuitenkin olevan yhä rahaa, sillä Football Insider raportoi, että Leedsin tähtäimessä on nyt Noni Madueke. Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa pelaava Madueke on ollut myös Borussia Dortmundin tähtäimessä, joka kaipaa korvaajaa Manchester Unitediin siirtyvälle Jadon Sancholle.

Vaikka pelaaja on vielä tuntematon isolle yleisölle, on hän edelliskaudella pelannut erinomaisesti PSV Eidenhovenin riveissä Hollannissa. 19-vuotiaalla on kuulemma tällä hetkellä 20 miljoonan punnan hintalappu, joka onkin herättänyt Leedsin mielenkiinnon.

Mies on alun perin Tottenhamin akatemian kasvatti, vaikka ei miesten joukkueessa ikinä ehtinytkään pelata.

Nuoren laitahyökkääjän hankinta saattaakin olla erinomaista bisnestä, ainakin jos on luottaminen Borussia Dortmundin viimevuosien pelaajavainuun. Joukkueen värväystiimi on nimittäin ollut erinomainen tunnistamaan nuoria lahjakkuuksia, kuten Jadon Sanchon tai Erling Braut Haalandin. Borussia Dortmundin kiinnostus nuorukaisesta herättääkin uskoa, että Madueke saattaa olla nimi joka kannattaa laittaa muistiin.

Voi hyvin olla, että Borussia Dortmund, joka tienasi 73 miljoonaa puntaa Jadon Sanchon myynnillä, voi vielä pistää hintakilpailun pystyyn Leedsin kanssa Maduekesta. Jos kauppa ei onnistu Leeds saattaa tehdä Madueken sijaan tarjouksen 22-vuotiaasta Noa Langista, joka taas on pelannut erinomaisen kauden Belgian liigan Bruggessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset