Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Brasilia Copa American finaaliin: Lucas Paquetá ratkaisijana

Brasilian maajoukkue juhlii maalia
AOP

Brasilia voitti Perun 1-0 Copa American välierässä ja jatkaa turnauksen finaaliin. Ensimmäinen puoliaika oli täysin keltapaitaisen Brasilian näytöstä, joka tuli otteluun loistavalla asenteella ja vyörytti jatkuvasti vaarallisia hyökkäyksiä Perun maalille. Kun ottelua oli pelattu 7. minuuttia, Lucas Paquetá tarjoili kauniin syötön vastustajan puolustuslinjan taakse Richarlisonille, jonka oivaltava pudotus takaviistoon avasi Neymarille todella hyvän maalipaikan. Laukaus lensi kuitenkin taivaan tuuliin ja Peru säästyi shokkialulta.

18. minuutin kohdalla maali oli jo erittäin lähellä, kun loistavalla pelipäällä ollut Paquetá petasi jälleen Neymarille huippupaikan, jonka laukauksen Perun maalivahti Pedro Gallese torjui upeasti. Paluupalloon ehti ensimmäisenä Richarlison, jonka ampui ensimmäisellä kosketuksella, mutta kuin ihmeen kaupalla Gallese ehti tämänkin vedon tielle ja selvitti tilanteen. Kaksi ilmiömäistä reaktiotorjuntaa peräjälkeen ja Perun maali näytti olevan noiduttu.

Ottelun ainoa osuma syntyi 35. minuutin kohdalla, kun Brasilia riisti pallon keskialueella ja Richarlison lähetti Neymarin pystyyn terävällä syötöllä. Taiturimaiset harhautukset neljän puolustajan ympäröimänä ja syöttö tyhjään tilaan Paquetálle, jolla oli helppo työ siirtää pallo ohi voimattoman Gallesen. Nopeaa, kaunista ja tehokasta. Peliä jossa Canarinho on parhaimmillaan ylivoimainen. Joukkue rytmitti hyökkäyksiä niin kovalla intensiteetillä, että vain Gallesen uskomattomat pelastukset pitivät Perun jollain lailla pelissä mukana. Voittajasta ei silti näyttänyt jäävän minkäänlaista epäselvyyttä, niin suvereeni Brasilia oli.

Toinen puoliaika oli kuitenkin täysin erilainen ja Peru otti pelin hallintaansa, keltapaitaisen kotijoukkueen passivoiduttua totaalisesti. Vieraiden tasoitus oli lähellä, kun Raziel Garcia laukoi vihaisesti 60. minuutin kohdalla mutta Ederson torjui varmasti Brasilian maalilla. Peru tuntui saaneen uskoa tekemiseensä ja varsinkin kärjessä Gianluca Lapadula oli ajoittain vaarallinen. Vielä ottelun loppuhetkillä Alexander Callensille siunaantui tuhannen taalan paikka tasoittaa, mutta pusku hyvästä paikasta karkasi yli maalin.

Kaiken kaikkiaan todella kaksijakoinen ottelu, jonka ensimmäistä puoliaikaa Brasilia dominoi miten tahtoi ja pelasi iloista, katsojaystävällistä jalkapalloa. Toisella puoliskolla pelin taso lässähti, Brasilian peruutellessa ja varmistellessa voittoaan. Peru loi kyllä muutaman hyvän maalipaikan, mutta pelinrakenteluvaiheen ongelmat paistoivat läpi, eikä punaista lankaa löytynyt. Etelä-Amerikan suurin ja kaunein turnaus on lopuillaan, mutta sen tärkein peli on vielä pelaamatta. Brasilia menee finaaliin ja saa vastaansa voittajan otteluparista Argentiina – Kolumbia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut