Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Voittamaton Argentiina kohtaa Kolumbian Copa American semifinaalissa

Argentiinan maajoukkue
AOP

Argentiina kohtaa Kolumbian Copa American välierässä. Kapteeni Lionel Messi johtaa joukkonsa kohti ottelua, jossa vastaan asettuu vaarallinen Kolumbian joukkue. Argentiina lähtee peliin loistavista lähtökohdista, sillä se on ollut voittamaton tämän vuoden turnauksessa. Lionel Scalonin joukkue voitti oman lohkonsa, ottaen kolme voittoa ja pelaten yhden kerran tasan Chileä vastaan. Puolivälierässä Ecuador kaatui vakuuttavan esityksen jälkeen 3-0 ja La Albiceleste lunasti paikan neljän parhaan joukkoon.

Argentiina on voittanut turnauksen 14 kertaa, mutta edellinen mestaruus on vuodelta 1993. Tuoreessa muistissa on vielä vuosien 2015-2016 kaksi peräkkäistä finaalitappiota Chilelle. Voitonnälkää siis varmasti riittää, etenkin Lionel Messillä joka metsästää ensimmäistä merkittävää voittoa A-maajoukkueessa. Kuka tietää, onko tämä jo kertaalleen maajoukkueuransa lopettaneen Messin viimeinen mahdollisuus edetä finaaliin? Joukkueessa riittää taitoa, mutta peli kulkee järjestelmällisesti hänen kauttaan. Vaikka miehen nopeus on hieman karissut viime vuosina, maaginen peliäly ja vasen jalka ovat edelleen maailmanluokkaa.

Kolumbian tie välierään oli haastava ja se jatkoi kolmantena alkulohkostaan pudotuspeleihin. Puolivälierässä se kaatoi kuitenkin Uruguayn, David Ospinan pelattua upean pelin, torjuen kaksi rangaistuspotkua. Nyt joukkueella on kuitenkin vaikea tehtävä edessään huippuvireistä Argentiinaa vastaan, jonka pelin sielua ja moottoria, Lionel Messiä on erittäin vaikea pimentää. Jos Kolumbia kykenee puolustamaan kollektiivisesti ja onnistuu viemään tilan pois Messiltä, kaikki on kuitenkin täysin mahdollista. Joukkueet ovat kohdanneet Copa American välierävaiheessa kahdesti aiemmin ja molemmilla kerroilla Argentiina poistui kentältä voittajana. Edellinen lohkovaiheen kohtaaminen päättyi Kolumbian 2-0 voittoon. Isojen pelien ratkaisuhetkillä, suuret pelaajat yleensä nousevat esiin. Joko hyvässä tai pahassa. Voittaja menee finaaliin ja saa vastaansa kotonaan pelaavan Brasilian.

Lähde: http://www.copaamerica.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut