Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

LaLiiga.com: Barcelona umpilirissä siirtojensa kanssa – Ei varaa edes ilmaissiirtojen rekisteröintiin

Barcelonan mestaruushaaveille kolaus
AOP

Espanjan pääsarjassa LaLigassa pelaava Barcelona on tunnettu kyvystään ja halustaan kuluttaa suuria summia rahaa siirto- ja sopimusmarkkinoilla. Nyt joukkueen villit vuodet ovat kuitenkin lohkaisseet kassaan sellaisen loven, että futisjätti on pakotettu tekemään radikaaleja ratkaisuja selvitäkseen hengissä.

La Ligaan keskittyvä jalkapallosivusto LaLiiga.com kertoo artikkelissaan, että Barcelonan täytyy pudottaa palkkabudjettiaan 187 miljoonalla eurolla. Goal-uutissivusto on analyysissään nostanut luvun 200 miljoonaan euroon.

Barcelona ei pysty vielä virallisesti rekisteröimään tänä kesänä rekrytoimiaan pelaajia. Toisin sanoen Memphis Depay, Sergio Agüero, Eric García, ja Emerson Royal ovat vielä LaLigan silmissä vapaita agentteja. Barcelonan täytyy päästä sarjan asettaman palkkarajan alle, jotta se voi käyttää kyseisiä pelaajia ensi kauden otteluissa.

Vaikka Kataloniasta ovat jo lähteneet Konrad de la Fuente, Jean-Clair Todibo, ja Junior Firpo, ja joukkue on myös lähettänyt Francisco Trincãon lainalle Valioliigaan ja ostanut ulos Matheus Fernandesin sopimuksen, sen täytyy edelleen leikata palkkakulujaan 200 miljoonalla eurolla. Kaiken huipuksi Fernandes veti irtisanomisensa oikeuteen.

Barcelona yrittää päästä ongelmistaan lisäpelaajakaupoilla ja -ulosostoilla. Ranskalainen Samuel Umtiti on jo ilmoittanut, ettei suostu ulosostoon ja saman on ilmoittanut myös bosniahertsegovinalainen Miralem Pjanić. Barcelona yrittää myös kaupitella brasilialaista Philippe Coutinhoa, mutta kiinnostusta ei ole vielä ilmestynyt.

Barcelonan ykköstähti Lionel Messi vapautui vapaaksi agentiksi 1.7. ja joukkue yrittää epätoivoisesti kasata rahat uuteen sopimukseen kapteeninsa kanssa.

Lähde: LaLiiga.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga