Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Messi varoitti joukkuetovereitaan Neymarista Copa America-finaalin alla – ”Me kaikki tiedämme mihin hän pystyy”

Lionel Messi ja Neymar Jr
AOP

Lionel Messin Argentiina ja Neymar Jr:n Brasilia kohtaavat toisensa tulevana viikonloppuna Copa America turnauksen finaalissa. Vanhat joukketoverit Barcelonasta pääsevät siis pitkästä aikaa samalle kentällä, joskin sen vastakkaisille puolille tällä kertaa.

Messi ja Argentina selvisivät Copa America turnauksen finaaliin niukasti jännittävän rangaistuspotkukilpailun päätteeksi, jossa se kukisti Kolumbian. Brasilia sen sijaan otti Perusta 1-0 voiton ja eteni sillä finaaliin.

Tulevan finaalin alla Messi on varoittanut joukkuetovereitaan Neymarista ja sanoi, urheilusivusto Sportin mukaan, ”Brasilian olevan erityisesti Neymarin kanssa todella haastava vastus”.

”Me kaikki tiedämme hänen potentiaalinsa ja mihin hän pystyy yksilötasolla.”

Messin ja Neymar ovat molemmat saavuttaneet seuratasolla paljon – erityisesti Barcelonan väreissä kaksikko pelasi yhdessä menestyksekkäästi. Samaa ei kuitenkaan voida sanoa maajoukkue menestyksestä. Neymar on Brasilian maajoukkueen kanssa hieman päässyt menestystä nauttimaan, mutta erityisesti Messi, ei ole Argentiinan kanssa päässyt juhlimaan ainuttakaan arvoturnausmestaruutta.

Molemmilla jalkapallon supertähdillä onkin varmasti suuret toiveet tulevaan sunnuntain finaaliin ja kaverisuhteet jätetään kentän ulkopuolelle. Messi toivoo varmasti kolmannen kerran koituvan hänen edukseen, sillä argentiinalaisella on taskussa jo kaksi tappiollista Copa America finaalia.

Tilastojen puitteissa Messi on Copa America turnauksessa ollut tähän mennessä kaksikosta parempi. Argentiinalainen on iskenyt turnauksessa 4 maalia ja antanut neljä maalisyöttöä kun Neymar taas on iskenyt maaleja kaksi ja antanut maalisyöttöjä kaksi.

Tulevana sunnuntaina onkin luvassa oikea futisfanin juhlapäivä. Lauantain ja sunnintain välisenä yönä pelataan ensin Copa American finaali Brasilian ja Argentiinan välillä ja myöhemmin sunnuntai-iltana, Euro 2020 finaali Italian ja joko Englannin tai Tanskan välillä.

Kaverukset Messi ja Neymar saatetaan vielä mahdollisesti nähdä tulevalla kaudella myös samassa pelipaidassa, mikäli Messi matkaa Paris Saint-Germainiin uudella sopimuksella. Barcelona-tähden tulevaisuus on vielä kysymysmerkki, sillä mies ei ole seuran kanssa vielä uutta sopimusta allekirjoittanut. Spekulaatiot käyvätkin parhaillaan kuumana ja sunnuntain finaalin jälkeen miehen sopimusasialle saadaan varmasti pikkuhiljaa myös varmuutta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut