Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Arsenal tehnyt virallisen tarjouksen Ranskan maajoukkuepelaajasta

Houssem Aouar
AOP

Arsenal on tehnyt virallisen tarjouksen Lyonin Houssem Aouarista kertovat ranskalaislähteet. Aouar on ollut aiemminkin yhdistettynä Arsenaliin, mutta vielä aiemmissa ikkunoissa huhut eivät ole konkretisoituneet.

Arsenalin keskikentälle on tulossa muutoksia verrattuna viime kauteen, kun Matteo Guendousia ja Granit Xhakaa ollaan viemässä pois Arsenalista. Nyt kuitenkin Lyonin keskikenttämiehestä odotetaan Gunnersille parempaa hyökkäysuhkaa, jota Mikel Artetan miehistöstä viime kaudella uupui.

Le 10 Sportin mukaan, Arsenal olisi nyt tehnyt ensimmäisen virallisen tarjouksen, mutta tarkkaa summaa ei ole vuodettu julkisuuteen. Kovin massiivisesta siirtosummasta ei kuitenkaan ole kyse, sillä Lyonin kerrotaan pyytävän hänestä vain noin 20 miljoonaa euroa.

Arsenal ei ole yksin Auoarin perässä, sillä ainakin PSG:n ja Atletico Madridin kiinnostuksesta on ollut mediassa huhuja. Arsenal kuitenkin toivoo pääsevänsä kilvassa edelle pääsemällä sopimukseen mahdollisimman nopeasti.

Ei ole vaikea ymmärtää miksi Arteta tahtoo Auoarin joukkueeseensa, sillä vaikka hän on jo nyt loistava keskikenttäpelaaja, on hän vasta 23- vuotias, joten kehittymisvuosia on vielä jäljellä.

Arsenalin viime kausi ei ollut joukkueen historiaan nähden lainkaan onnistunut, joten Artetalla on kova halu kehittää joukkuettaan hyvillä hankinnoilla. Vielä pelkästään Auoarin siirrolla Arsenalista tuskin tulisi top-4 joukkuetta, mutta ainakin ensimmäisiä liikkeitä sitä kohti olisi tehty.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset