Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Brighton-hyökkääjä Neal Maupaytä ahdistellut teini sai tuomionsa

Neal Maupay Brighton Bernd Leno Arsenal
AOP

Singaporelainen 19-vuotias mies Derek Ng De Ren lähetti Brightonin hyökkääjälle Neal Maupaylle loukkaavia viestejä Instagramissa tänä vuonna. Mukana oli myös tappouhkauksia.

19-vuotias Derek Ng De Ren tuomittiin yhdeksän kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen ja 40 tunnin yhdyskuntapalveluun nettiuhkauksistaan Neal Maupaytä kohtaan. Hänen vaaditaan hakevan myös psykologista ja psykiatrisra apua.

Ng’stä tuli ensimmäinen henkilö Ison-Britannian ulkopuolella, joka on tuomittu loukkaavien viestien lähettämisestä Valioliiga-pelaajalle. Hänet pidätettiin aiemmin tänä vuonna sen jälkeen, kun häntä seurattiin Valioliigan ja Singaporen viranomaisten yhteistutkinnassa.

Valioliiga käynnisti väärinkäytösten ilmoittamisjärjestelmän kesäkuussa 2020, jotta pelaajat, toimihenkilöt ja heidän perheensä voivat ilmoittaa, kun he saavat syrjivää väärinkäyttöä sosiaalisessa mediassa. Väärinkäyttöjärjestelmä auttoi jäljittämään Ng’n sen jälkeen, kun Maupay sai uhkaavia ja loukkaavia viestejä Instagramissa.

Ng lähetti viestit sen jälkeen, kun Maupay teki viime hetken voittomaalin, kun Brighton voitti Arsenalin viime kesäkuussa. Aiemmin samassa ottelussa Maupay oli törmännyt myös Arsenal-maalivahti Bernd Lenon kanssa, joka loukkaantui niin pahasti, että joutui tulemaan vaihtoon kesken pelin.

– Luuletko pääsevän pakenemaan vastuuta Lenon vahingoittamisesta? Ei helvettissä veliseni. Mutta älä huoli, olet turvassa, et loukkaannu. On hauskempaa seurata, kun tunnet kipua, kun rakkaasi kärsivät, Ng De Ren uhosi.

Lähteet: Sky Sports ja RTÉ

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga