Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Nolo kämmi PSG:ltä – julkaisi tähtipelaajan siirron ennen sen virallistamista

Sergio Ramos
AOP

Siirtomarkkinoilla kovaa tulosta tekevälle Paris Saint-Germainille kävi nolo kämmi keskiviikkona, kun se julkaisi vahingossa seuran seuraavan siirtouutisen ennen kuin siirto oli virallinen.

Seura julkaisi sivuillaan tiedotteen, jossa se ilmoitti espanjalaisen Sergio Ramosin siirtyvän seuraan. Ramosin siirto ei kuitenkaan ole vielä virallinen, sillä mies käy vielä läpi PSG:n lääkärintarkastusta.

Mikään suuri yllätys Ramosin siirto ei kuitenkaan ole, sillä neuvotteluja on espanjalaisen ja pariisilaisjätin välillä käyty jo hetken aikaa. Ramos ilmoitti muutama viikko sitten jättävänsä espanjalaisseura Real Madridin 16 vuoden jälkeen ja miehen siirtymistä Pariisin on huhuttu siitä lähtien. Joukkueen kapteeni ei päässyt Real Madridin kanssa lopulta sopimusasioissa yhteisymmärrykseen ja niimpä Ramos matkaa muualle.

Paris Saint-Germain lienee siirrosta erittäin innoissaan, sillä se julkisti asian sivuillaan jo ennen kuin sopimus on virallistettu. Kömmähdys huomattiin kuitenkin nopeasti, sillä julkaisu poistettiin seuran sivuilta nopeasti. Tiedotteessa seura muun muassa paljasti jo, että Ramosin pelinumero joukkueessa tulee olemaan 4.

Ramos kommentoi Goalin mukaan pelinumeroa tiedotteessa iloisena. ”Olen kiitollinen saadessani pukea numeron 4 päälleni Pariisissa. Olen hieman taikauskoinen, sillä numero 4 on ollut matkassani koko urani ajan ja se on tuonut minulle hyvää onnea ja paljon menestystä.”

”On etuoikeus saada kantaa numeroa 4 myös tässä hienossa seurassa.”

Paris Saint-Germainia pidettiinkin heti alusta lähtien luonnollisena valintana miehen seuraavaksi seuraksi. Joukkue kuhisee supertähtiä, eikä Pariisi ole maantieteellisestikään kovin kaukana Madridista.

Parc des Princesillä keskiviikkona kuvattu Ramos käy parhaillaan läpi seuran lääkärintarkastusta, jonka jälkeen seuran odotetaan julkistavan siirron – virallisesti.

PSG on ollut kesän siirtomarkkinoilla todella aktiivinen ja tehnyt suuria hankintoja. Seura muun muassa vahvisti vastikää hankkineensa puolustuspäähän Inter Milanista Achraf Hakimin ja seuraavaksi sen odotetaan virallistavan Italian maajoukkuevahti Gianluigi Donnarumman siirron.

PSG manageri Mauricio Pochettinolla on varmasti suuret suunnitelmat joukkueen varalle ensi kaudeksi. Hakemaan lähdetään ehdottomasti Ligue 1:n mestaruutta, mutta myös kansainvälistä menestystä muun muassa Mestarien liigassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset