Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Sergei Eremenko palaa Veikkausliiga-kentille

Sergei Eremenko AC Oulu
AOP

Keskikenttäpelaaja Sergei Eremenko palaa lainasopimuksella Veikkausliigaan, tällä kertaa AC Oulun riveihin. Lainasopimus on loppukauden mittainen.

22-vuotias Sergei Eremenko siirtyy AC Ouluun Latvian SynotTip Virslīgan FK Spartak Jürmalasta, jota hän ehti edustaa tammikuusta 2018 alkaen. Pesti on sisältänyt Latvian liigan pelien lisäksi lainapestejä Venäjän ykkösdivisioonassa ja Veikkausliigassa.

Oulun päävalmentaja Jyrki Ahola on miehestä innoissaan.

– Sergei tuo joukkueeseen yksilötaitoa ja pallollista osaamista. Hän on nuoresta iästä huolimatta nähnyt ja kokenut paljon. Sergei on hyvässä fyysisessä kunnossa ja valmis pelaamaan heti, Ahola kehuu.

Myös urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen kehuu uutta hankintaansa.

– Sergei tuo meidän pallolliseen pelaamiseen lisää ulottuvuutta monipuolisen syöttövalikoimansa, hyvän pallokosketuksensa ja pelisilmänsä ansiosta. Olen tuntenut isä Aleksei Jeremenko seniorin jo yli 20 vuotta ja kontakti tuli sitä kautta. Siirron suhteen kaikki eteni vaivattomasti. Täytyy kiittää FK Spartaks Jürmalaa hyvästä yhteistyöstä, Heikkinen taustoittaa.

Sergei Eremenko on pietarsaarelaisen FF Jaron kasvatti ja mies ehti pelata joukkueen riveissä 11 Ykkösen ottelua ennen siirtoaan Sveitsiin FC Baselin riveihin. Tämän jälkeen matka jatkui Spartak Jürmalaan ja sitä kautta lainapesteille Moskovan Spartakin kakkosjoukkueeseen ja Orenburgiin sekä SJK:hon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga